Planta Gainer Classic- komentarz - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Planta Gainer Classic- komentarz

Liczba wyświetleń: 1510·Odpowiedzi: 1
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Czy może ktoś z uczestników podzielić się własnymi spostrzeżeniami i doświadczeniami na temat stosowania tego nawozu

Mantus13

Marcin Baranowski Białystok

23 kwi 2004, 08:54   (#2)  

Zerknij troszkę niżej są tam conajmniej trzy wątki o PGC.

Marcin Baranowski
Ranga: Moderator

Miasto: Białystok

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

Parametry wody prośba o komentarz

FoCuS_PL w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2285
No więc zrobione na dzień przed cotygodniową podmianą wody za pomocą testów Zoolek i pasków JBL Testy Zoolek: NO3 10-20 (trudno wpasować się w kolor) PO4 0,5-1,0 (podobnie jak powyżej) K ~25 Fe pon...

Planta Gainer PRO Hydro Mineral - regulacja twardości

apper w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6189
Mam akwarium z dużą ilością roślin i rybami, które preferują wodę średniej twardości. Akwa 375L. Niestety w kranie mam wodę bardzo twardą. Chciałbym przejść na 100% RO i sam doprowadzić ją do pożądany...

Jak stosować aqua art classic

dawid240 w Nawożenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3335
Witam jak mogę stosować nawóz aqua art classic , czy mogę go stosować codziennie jak tak to ile ? Akwarium 240L ,mam 14 roślin

Planta Gainer Micro, a woda kranowa

Altarenos w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1664
Cześć. Przez przypadek kupiłem Planta Gainer Micro zamiast innego nawozu z mikroelementami. Dopiero w domu przeczytałem, że: Nawóz mikroelementowy dla roślin wodnych i akwariowych do przygotowania w...

ELOS Planta 2 ??

Kamil Sobala w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 885
Witam co myślicie o nowych nawozach ELOS Planta 1 i Planta 2. Rozważam fakt przejścia na inny system nawożenia z nawozów Ferka ponieważ są one już mało dostępne.

Aqua Art Planta Gainer Caps

Usunięto użytkownika 24960 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2733
Witam, noszę się z zamiarem założenia krewetkarium 25 l na podłożu aktywnym BWS Shrimp Soil. Planuję trzymać w zbiorniku krewetki CR, w związku z czym muszę uważać na jakość wody. Ponieważ nie lubię b...

Proszę o komentarz. pH-7,kH-25,gH-5

przemo-lukas w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1407
Test: sera Akwarium: 96l CO2 - 24h (butla wysokociśnieniowa) Podaję potas AA i easycarbo (dawki zalecane przez producentów). Start: 20.10.2012 Parametry wody: pH-7, kH-25, gH-5, NO2-0 W kran...

Planta gainer Macro red

yayo25 w Nawożenie · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 3947
Nawóż makroelementowy dla roślin wodnych szybko rosnących Planta Gainer PRO Macro Red Zastosowanie: Nawóż MIKROELEMENTOWY skomponowany specjalnie dla gatunków szybkorosnących roślin łodygowych........

Pomoc przy zakupie nawozow z serii Planta Gainer

artspeed w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1153
Witam serdecznie o jakiegoś czasu nawoże akwarium gotowym mikro i makro z allegro, jednak nie jestem zadowolony . Rosliny sa porosniete glonami a szyby tak czesto zachodza ze juz trace cierpliwosc . C...

Czy mogę już nawozić Planta Gainer Classic?

Miki_2011 w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1231
Witam, Mam pytanie do fachowców, czy mogę już nawozić Planta Gainer Classic raz w tygodniu? Opis mojego akwarium: 1. Akwarium 35x35x35 2. 2x 7,2W LEDIntenso Diversa, 7 godzin 3. ADA Amazonia ...

Statystyki

Ten temat przegląda 753 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570996
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 753 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.