Witam mam pytanie odnośnie filtra pierwszej generacji tetra ex600 bo stała parę lat i uszczelki spróchniały niestety nic nie można dopasować i pytanie czy ten cały zawór aqastop będzie pasował z nowszej wersji plus ?
Jacek Pawłowski w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 884
Hej
Taka ciekawostka związana z filtrami firm Tetra i Marineland. Filtr Marineland różni się chyba tylko końcówką wylewki wody do akwarium i kolorem. &t=?si=Qp35fZAm18oiP6No
roslinyakwariowe.pl w Filtracja· Odpowiedzi: 28 · Wyświetlenia: 16798
nowe-wersje-ex.jpg
Tetra wprowadziła nowe wersje swoich filtrów zewnętrznych z serii EX. Poprawiono m. in. przepływu wody oraz system otwierania filtra...
Czytaj więcej »
Zobacz wideo:
roslinyakwariowe.pl w Filtracja· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 13173
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/artykuly/filtracja/tetra/tetratec-baner.jpg
Firma Tetra w odpowiedzi na zgłoszenia akwarystów oraz uwagi opublikowane przez Czytelników Serwisu roslinyakw...
szkot w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3837
Dzień dobry
Mam akwarium 30 litrów 29x29x35cm na dużym stole. Co2 jest podawane z butli niskociśnieniowej na dyfuzor. Chcę zastosować zewnętrzny lub wewnętrzny reaktor co2 aby gaz się w 100% rozpuszc...
JJakubczyk w Filtracja· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 9398
Cześć potrzebuje pomocy. Mam akwarium 60 litrów ib postanowiłem przejść na kubelek. Wstępnie postawiłem na Tyle ex 700 plus i taki zamówiłem i stoi i się kurzy. W międzyczasie część osób poleciła mi F...
artxman w Filtracja· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5116
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum :)
Zakupiłem filtr Tetra EX-800 Plus - akwarium 54l.
Będę wdzięczny za wszystkie porady co do eksploatacji filtra aby długo i bezawaryjnie służył.
Poz...
skorpino88 w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2855
Witam, niedawno wpadł mi w rączki używany filtr jak w temacie. Z uwagi na parametry będzie mi służył jako filtr mechaniczny w akwarium, ale nie o tym tutaj.
Kosz:
Plastik przyjemny w dotyku i nie sp...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 628 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej