Witam forumowiczów,
chciałbym przedstawić kostkę, którą dziś obsadziłem.
Opti 20x20x20cm
Podłoże: Amazonia New Powder
Oświetlenie: 13W 6500 K
Flora: Utricularia G., Hydrocotyle sp. Japan
Liczę, że p...
Witam
Jak ciac mech ? Zwykly jawajski, obrastajacy dwa, sredniej wielkosci korzenie. Przy czym chcialbym przyciac go tak by to co zbiore nadalo sie do zaszczepienia nowym miejscu, zwykla siekanke w...
Cześć wszystkim. Chciałbym pokazać jak dotychczas urządziłem akwarium i liczyć na pomoc w dalszym urządzeniu :P. Historia tego akwarium jest taka , że miałem zrobić akwarium biotopowe cw Ameryki połud...
Witam,
Mam połówkę kokosa i chcę zamocować na niej mech. Można przywiązać żyłką, jednak chcę tego uniknąć. Jak inaczej można zamocować mech na kokosie?
A przy okazji, jak mocujecie monte carlo na kam...
Cześć.
Planuje suchy start z małym henkiem na :
ada amazoni 9l
POWER SAND S SPECIAL 2l
ADA START 60,
Moje pytanie brzmi czy oplaca sie sypac power sand i start 60 jak podloze po 2/3 miesiacach tyle ...
Witam zrobiłem sobie mały eksperyment mianowicie : dziś włożyłem mech z ogrodu do mojego małego paludarium po to aby zaaklimatyzować go w wysokiej wilgotności po to by potem móc go włożyć do akwarium ...
Witam , dzis w koncu po długim namysle zabrałem sie za akwarium , chce zobaczyc jak to wszystko wyjdzie w tym całym "suchym starcie " Cale akwa obsadzilem henkiem ,dokladnie na to poszly dwa...
Statystyki
Ten temat przegląda 616 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570935
• Liczba wątków: 48795
• Użytkownicy: 36925
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 616 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej