akwaAmator w Filtracja· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4371
Witam
Czy znacie jakieś sklepy gdzie można dostać części zamienne do filtrów Oase Biomaster np :uszczelki ,przycisk zalewania ,przyłącze węży itp itd ...
Pod tym względem tragicznie wygląda OASE w PL...
Ciechan w Filtracja· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 10369
Kilka miesięcy temu w wątku na temat kultury pracy Biomastera 600 Thermo opisywałem swoje problemy związane z jego użytkowaniem. Głównym problemem było ciągłe zapowietrzanie się filtra. Co jakiś czas ...
Borys w Filtracja· Odpowiedzi: 96 · Wyświetlenia: 46455
Wczoraj wystartowałem wreszcze z akwarium, wszystko przebiegło bezproblemowo, ale trochę martwi mnie głośność filtra Oase 600 Thermo. Nie jest to zapowietrzenie, bo to nie ten dźwięk tylko takie jedno...
Martino w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2119
No siema.
Tak pokrótce opiszę wam moją przygodę z filtrami Oase. 25 marca 2022 r. zakupiłem filtr Oase Biomaster termo 300. Filtr działał sobie około roku po czym zaczął się zapowietrzać, głośno cho...
AT. w Filtracja· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 6265
Jaki filtr do akwarium 375L, 150x50x50 zastawiałem się nad Oase Biomaster Thermo 850 i Hypermax 4500 ewentualnie jaki inny w podobnym budżecie najlepiej z grzałką.
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5904
Z perspektywy czasu oceniając swój filtr Oase lub Eheim, zostałbyś przy swoim producencie czy wybrałbyś konkurenta?
Jestem ciekaw Waszego zdania. To bardzo często zadawane pytanie przez początkującyc...
Statystyki
Ten temat przegląda 286 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571618
• Liczba wątków: 49483
• Użytkownicy: 36920
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej