Skuteczne preparaty antyglonowe - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Skuteczne preparaty antyglonowe

Liczba wyświetleń: 3094·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

Glony są jednym z największych problemów akwarystów. Potrafią one zaburzyć wygląd i funkcjonowanie dotąd bardzo zadbanych i pięknych zbiorników. Przyczyn ich pojawienia może być wiele, jednakże dzisiaj zapraszamy do zapoznania się z trzema czołowymi preparatami marki Tetra, które pomogą je zwalczyć...

Czytaj dalej: https://www.roslinyakwariowe.pl/artykul ... onowe.html

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Preparaty do czystej wody a krewetki

KarolGda w Zwierzęta · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 17228
Cześć, Chciałem zapytać Was o preparaty pomagające uzyskać "krystalicznie czystą wodę" w zbiornikach z krewetkami. Zakupiłem Tetra Crystal Water i jakie było moje zdziwienie w domu, gdy pod ...

Nowe nawozy i preparaty Aquabotanique

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2259
https://www.roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-planta-nowosci-news-54a3c30cd11d1b09df71ea40bfdb4639.jpg Firma Aquabotanique wypuściła nowe preparaty sygnowane linią Planta Activ. Nal...
1486757620513.jpg

Jakie preparaty powinienem dodać, aby poprawić warunki

Ewenement81 w Nawożenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 4820
Witam. Tydzień temu założyłem akwarium 25l takie jak na zdjęciu dzisiaj przed podmianą wody parametry wygladaly następująco: - napowietrzanie wyłączone cały czas -temp. 24stopnie -oświetlenie 5 h/24h ...

Preparaty od Aquario Korea -neo c i neo v

Radomira w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2871
Mam pytanie dotyczące ww. produktów. Produkty zostały mi podarowane w prezencie od znajomych (uważają, że są godne polecenia i ułatwiły im start akwarium) z tym, że nie wiele mi o nich powiedzieli a s...

Nowości Aquael - nawozy i preparaty

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1528
Właśnie dotarła dostawa preparatów i nawozów...marki Aquael :) Opisy preparatów znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/index.php?only_recommended=0&only_bundles=0&filter_id=52&...

[Ankieta] Skuteczne preparaty na ślimaki w akwarium

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 39016
Przepisy unijne mocno zredukowały dostępność preparatów na ślimaki na Polskim rynku. Aktualnie dostępne są 2, zapraszamy do podzielenia się wnioskami z ich stosowania - czy preparaty uszkadzały Wam r...

Jakiej firmy pokarm i preparaty dla Amano i sakury?

froggy22 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2982
Witam, Jak w temacie stoję przed dylematem co zakupić dla krewetek, które planuje kupić w połowie stycznia. Na allegro znalazlam takie. Coś z tego proponujecie? Screenshot_2018-12-28-19-24-03-920_com....

[Ankieta] Czy stosujesz preparaty usuwające krzemiany?

Piotr Baszucki w Glony · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 10929
okrzemki.jpg Zapraszam do udziału w ankiecie.

Skuteczne obniżanie pH...

Gość w Nawożenie · Odpowiedzi: 65 · Wyświetlenia: 39588
Znacie sposoby na skuteczne obniżanie ph w akwarium oprócz szyszek olchowych, co2 i torfu???

Preparaty bakteryjne do zbiornika High-tech.

FrankieSayRelax w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3429
Witam. Czy stosujecie preparaty w sowich zbiornikach z pełnym nawożeniem mikro oraz makro? Przez pewien czas stosowałem po podmianie Azoo supreme bio guard, jednak zbijał no3 praktycznie do zera. Ob...

Statystyki

Ten temat przegląda 343 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571608
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 343 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.