Wymiary szafki AquaEl NanoReef - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wymiary szafki AquaEl NanoReef

Liczba wyświetleń: 2228·Brak odpowiedzi
Wybór wymiarów akwarium i rodzaju szkła. Zestawy akwariowe i szafki.
slawko1 Kraków

08 wrz 2021, 08:54 Wymiary szafki AquaEl NanoReef  (#1)  

Cześć,
Posiada ktoś z Was może Aquael Szafka Shrimp Set 30L Nanoreef 31X31X111Cm i zna jej wymiary w środku? Jestem ciekawy czy jakie filtry zewnętrzne zmieszczą mi się do tej szafki.
Dzięki z góry za odpowiedź

slawko1
Ranga: Początkujący

Miasto: Kraków

Powrót do Szkło i meble

Powiązane tematy

Aquael SELVA - mini terrarium ze sterowanym oświetleniem WRGB

Piotr Baszucki · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-selva-mini-terrarium-ze-sterowanym-oswietleniem-wrgb_1_intro.jpg Polski producent rozszerza ofertę o terrarystykę. Marka Aquael wprowadziła...
1621268144797.jpg

Aquael OPTI SET - pytania

Badman w Szkło i meble · Odpowiedzi: 47 · Wyświetlenia: 45110
Ktoś widział na żywo zestaw Aquael Opti Set wraz z szafką ? Najbardziej interesuję mnie wersja WHITE. 1. Jak się wizualnie prezentuję 2. Jakość wykonania 3. Czy standardowe światło pozwoli na prowadz...
20251108_203757.jpg

72l pilna pomoc - ugięcie szafki

Kuba47 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3715
Witam. Mam nowo zalozone akwarium 60x40x30, 72l postawione na szafce z Ikei. Wymiary 160x48. Szafka ma wzmocniony środek, bez wzmocnioneia tyłu. Blat wydawał się solidny przed postawieniem zbiornika. ...
IMG_20250407_084950.jpg

Wzmocnienie szafki akwarystycznej.

pk77 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4972
Mam szafkę akwarystyczną, której konstrukcja nie zaspokajała mojego wygórowanego zapotrzebowania na bezpieczeństwo ;) Niby ma to wytrzymałość do 500kg, ale jakoś nie chciało mi się próbować. W szafce ...
YouTube

(film) montaż szafki Aquael

Jacek Pawłowski w Szkło i meble · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4725
Hej Poniżej film jak zmontować szafkę Aquael. ?si=_2lOzFQtZFSO579A
noga od szafki.jpg

Nóżki do szafki .

piotreksliwa11 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5077
Witam po dłuższej nieobecności i przy okazji wymiany akwarium na większe mam pytanie związane z podstawą szafki. W pierwszej wersji szafka robiona na zamówienie pod akwarium o wymiarach 100 x 50 x 40 ...
010.JPG

Nasze szafki - prezentujemy wnętrza naszych szafek

jkozik w Szkło i meble · Odpowiedzi: 318 · Wyświetlenia: 325844
Ostatnimi czasy zmagam się z technicznym oprzyrządowaniem mojego nowego akwarium - w zamierzeniach pierwszego roślinnego - więc sprzętu w szafce tutaj sporo. Przejrzałem wiele akwarystycznych stron w ...
bio-fs100-filtr2.jpg

Zestawy akwariowe Aquael z filtrem BIO-FS

roslinyakwariowe.pl w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2063
bio-fs100-filtr2.jpg Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty zestawów akwariowych Aquael modeli z wbudowanym filtrem panelowym BIO-FS 100. Jedno urządzenie zapewnia filtrację, napowietrzanie i ...
YouTube

Coś z Wiednia czyli Aquael w Liquid Nature

FoCuS_PL w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1505
Podrzucam link:

Pomoc w doborze szafki

Kazaro w Szkło i meble · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3179
Cześć Wiem, że temat już dużo razy się przewijał na forum ale już głupieję z jakością niektórych mebli w sklepach. Mianowicie mam lekki dylemat z szafką. Planuje na jednym meblu trzymać dwie kostki - ...

Statystyki

Ten temat przegląda 145 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571608
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.