Bojownik atakuje glupiki - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Bojownik atakuje glupiki

Liczba wyświetleń: 3226·Odpowiedzi: 2
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.

04 wrz 2021, 20:17 Bojownik atakuje glupiki  (#1)  

Witam.jestem tu nowy i mam pytanie odnosnie bojownika…zakupilismy jakis czas temu akwarium 54l…wszystko było fajnie dopóki nie kupiliśmy pary bojownika…po paru dniach zauważyłem ze parka glupikow ma pogryzione płetwy,obserwując akwarium zauważyłem ze bojownik co jakis czas goni te rybki wiec pewnie to jego robita z tymi płetwami…macie jakies porady co zrobić żeby tego nie robił?

gogus82
Ranga: Początkujący

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

04 wrz 2021, 21:37 Re: Bojownik atakuje glupiki  (#2)  

Więcej gupików, rośliny pływające.

sp_19
Ranga: Zainteresowany tematem

j666 W-wa [NW]

05 wrz 2021, 07:30 Re: Bojownik atakuje glupiki  (#3)  

gogus82 napisał(a):macie jakies porady co zrobić
Na początek możesz próbowac przeczekać, żeby się przyzwyczaił, że inne z długimi płetwami to nie bojownikowa konkurencja - ale może się nie da.

j666
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: W-wa [NW]

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

obraz_2024-04-23_230804969.png

Bojownik dzikiego typu - skąd?

ULTRABOYO w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2375
Witam współhobbystów! Planuję założyć zbiornik dla bojownika "dzikiego typu", to jest betta mahachaiensis, ewentualnie betta smaragdina czy betta imbellis. W lokalnych sklepach znajduję jed...
IMG_20210802_204018.jpg

Bojownik umiera ?

Granat139 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 8851
Bojownik w starym akwarium cały czas siedział na filtrze kilka razy dziennie się przemieszczał nie reaguje na trening wogole . Odkąd przeniosłem go do dużego akwarium to wogole się nie rusza albo pod ...
YouTube

Bojownik w towarzyskim

pewien_akwarysta w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 5146
Witam. Chciałam w 105l zobaczyć neony czarne i fantomy czerwone , ale kusi mnie bojownik. Dobty pomysł. Ma prawo się udać?

Chory bojownik

Betta124 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5720
Mam problem z bojownikiem, wczoraj zauważyłam że ma takie sklejone płetwy, parę dni wcześniej było wszystko okej, miał piękne długie i kolorowe, co mam zrobić? Czy to choroba Fin rot?

Bojownik wspaniały

xyz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3822
Czy bojownik nadaję się do akwarium 10l? Wysłane z JAT-L41 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl

Czy bojownik zaczął budować gniazdo?

q3d w Zwierzęta · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 9814
Bojownik zakupiony trzy dni temu. Zbiornik, 25L, świeży (10dni). Dzisiaj rano zauważyłem w rogu zbiornika liczne bąbelki. Czy bojownik zaczął budować gniazdo?

Agresywny bojownik

Tasiamelia w Zwierzęta · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 12768
Mój bojownik Gucio żył z dwoma samicami w zgodzie. Zaczął się proces rozmnażanie. Narybek nie przeżył ale Gucio zrobił się agresywny. Gdy wyczyściłam akwarium i wpuściłam samice ten je zagryzł. Od dłu...

Bojownik

Latika w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3171
Witam, mam pytanie w sumie dwa pierwsze mam bojownika i martwie sie o niego bo od jakiegoś czasu ma postrzepione płetwy czy mozna cos na to poradzić? Drugie czy jest to normalne ze zmienil kolor ?

Bojownik udławił się krewetką

Marduk666 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2399
Mój bojownik udławił się dzisiaj krewetką, próbowałem pomóc rybce, ale mi się nie udało. Mieliście kiedyś taki przypadek z jakąś rybą? Co robić w takich sytuacjach?

Neony i Bojownik

Wraithlor w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 8174
Czy Neony Innesa i Bojownik mogą spokojnie koegzystować, czy też Bojownik może okazać się niebezpieczny dla Neonów?

Statystyki

Ten temat przegląda 507 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571615
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 506 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.