Kiedy pdomienić wodę ? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kiedy pdomienić wodę ?

Liczba wyświetleń: 4418·Brak odpowiedzi
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Badman Góra

26 maja 2021, 12:09 Kiedy pdomienić wodę ?  (#1)  

Dziś wg. instrukcji wlałem ostatni raz FEMANGA Wurzel Aktiv (na ślimaki), bo to 10 dzień. Po jakim czasie wymienić 30% wody ?

Badman
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Góra

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Jak przygotować wodę dla krewetek CARIDINA i NEOCARIDINA

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4317
Zapraszam do obejrzenia nowego filmu Szopena.

Kiedy oddasz ryby w zoologicznym coś ci zapłacą?

ryba zdzisu w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1897
Mam babiaczek 70l i muszę oddać kilka dani pręgowanych bo podskubują krewetki czy coś za nie dostanę (oddaje w zoologicznym)

Kiedy dac im jesc ?

Bartek007 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 941
Witam serdecznie, dzisiaj kupilem swoje pierwsze rybki otoski, i krewetki filtrujace po 5 sztuk. Moje pytanie polega na tym ze chcial bym sie dowiedziec kiedy mam im pierwszy raz dac normalne jedzenie...

Dyskowce - jak mineralizować wodę?

Lukas123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2467
Cześć! Czytając poszczególne posty nie mogłem odnaleźć takiego konkretnego na temat, jak mineralizować wodę r.o dla paletek... U mnie w sklepach są tylko sole firmy Sera i Seachem, przy czym te drug...

Kiedy należy wpuścić krewetki i ryby do akwarium

nefesz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1382
Witam, mam pytanie jak w temacie, kiedy wpuścić krewetki i rybki do świeżego akwarium? Słyszałem że należy odczekać 3-4 tygodnie zanim wpuści się zwierzęta do zbiornika.

Kiedy moge wypuścic młode rybki?

Bartolini515 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2875
Mam 20 młodych molinezji ostroustych i nie wiem ile muszą miec mm albo cm żeby je wypuścic Proszę pomóżcie

red cherry - "...kiedy chłopa trzeba..."

kamil554 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1492
Kupiłem ostatnio 20 krewetek red cherry, w między czasie miałem zawirowania z nawożeniem, No3 skoczyło i kilka sztuk padło. Teraz mam sporo krewetek noszących siodełka i noszących już jajeczka, ale je...

Statystyki

Ten temat przegląda 865 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36922

•  Najnowszy użytkownik: wiewiórka_małkowicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 865 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.