Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2760
Patrzcie jakie fajne.
Źródło: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02p5b5cjuVZ35ayuJcw1kSoTBb13pB7CE6ccgKS3JS9NhKZ39aiLaPQnhq4ijrhmsil&id=1698355640387443
Witamy. Kolejny pro tip/patent Jurisa ;)
Tym razem reklama uchwytu marki Denerle lub ISTA na wężyk z filtra RO, ale żeby tak pomyśleć i zrobić to samo zapalniczką, opalarką jak w przypadku tego nowe...
marlowe w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2119
W sklepie RA, jest taki uchwyt:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/metalowe-rurki/uchwyt-akrylowy-szklane-metalowe-rurki-p-27675.html
Rozumie, że nie będzie on pasował do takich rurek: ??
...
moloh1234 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1576
Witam wszystkich.Chciałem przedstawić wam ciekawą alternatywę na podwieszenie lamp nad naszym akwarium.
Ponieważ nie mogłem zamocować lamp HQI do sciany (mieszkam na stancji) postanowiłem zrobić stat...
Nico w Oświetlenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3078
Witam!
Planuję przymocować dodatkowe świetlówki do pokrywy za pomocą uchwtów plastykowych. Czy po nagrzaniu świetlówek nie nadtopią się uchwyty?Czy lepiej zastosować metalowe uchwyty?
Pozdro...
jkkk3 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 1870
Witam
czy takim uchwytem mozna swietlówke zaczepic obojetnie w ktorym miejscu czy trzeba tylko w miejscu gdzie jest obwódka metalowa na koncach swietlówki
Chodzi mi oto czy sie szkło niezgniecie
N...
Slaweczek w Oświetlenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5260
Muszę niestety samodzielnie wykonać pokrywę do akwarium 25L. Te co sa do kupienia w sklepach oferują oświetlenie na bazie żarówki. I tu pytanie: czy zetknął się ktoś z uchwytami do świetlówek 8W... Ch...
Statystyki
Ten temat przegląda 823 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 570932
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36922
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 823 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej