Uchwyt - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Uchwyt

Liczba wyświetleń: 2454·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

23 maja 2021, 16:13 Uchwyt   (#1)  

Witam gdzie mogę dokupić taki uchwyt

rafcio
Ranga: Początkujący

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

629031F7-39F6-41DC-B2B4-3F4EE3D4DD4E.jpeg

Uchwyt na wężyki dozujące Chihirosa

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2760
Patrzcie jakie fajne. Źródło: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02p5b5cjuVZ35ayuJcw1kSoTBb13pB7CE6ccgKS3JS9NhKZ39aiLaPQnhq4ijrhmsil&id=1698355640387443
YouTube

Uchwyt do wprowadzenia wody z filtra RO do akwarium

87Brad87 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2467
Witamy. Kolejny pro tip/patent Jurisa ;) Tym razem reklama uchwytu marki Denerle lub ISTA na wężyk z filtra RO, ale żeby tak pomyśleć i zrobić to samo zapalniczką, opalarką jak w przypadku tego nowe...

Uchwyt na rurki vs ich średnica

marlowe w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2119
W sklepie RA, jest taki uchwyt: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/metalowe-rurki/uchwyt-akrylowy-szklane-metalowe-rurki-p-27675.html Rozumie, że nie będzie on pasował do takich rurek: ?? ...

Metalowy uchwyt na lampy DIY

moloh1234 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1576
Witam wszystkich.Chciałem przedstawić wam ciekawą alternatywę na podwieszenie lamp nad naszym akwarium. Ponieważ nie mogłem zamocować lamp HQI do sciany (mieszkam na stancji) postanowiłem zrobić stat...

Uchwyt plastykowy czy metalowy?

Nico w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3078
Witam! Planuję przymocować dodatkowe świetlówki do pokrywy za pomocą uchwtów plastykowych. Czy po nagrzaniu świetlówek nie nadtopią się uchwyty?Czy lepiej zastosować metalowe uchwyty? Pozdro...

uchwyt

jkkk3 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 1870
Witam czy takim uchwytem mozna swietlówke zaczepic obojetnie w ktorym miejscu czy trzeba tylko w miejscu gdzie jest obwódka metalowa na koncach swietlówki Chodzi mi oto czy sie szkło niezgniecie N...

Uchwyt/zaczep/mocowanie do świetlówki 8W

Slaweczek w Oświetlenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5260
Muszę niestety samodzielnie wykonać pokrywę do akwarium 25L. Te co sa do kupienia w sklepach oferują oświetlenie na bazie żarówki. I tu pytanie: czy zetknął się ktoś z uchwytami do świetlówek 8W... Ch...

Statystyki

Ten temat przegląda 823 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570932
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36922

•  Najnowszy użytkownik: wiewiórka_małkowicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 823 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.