roslinyakwariowe.pl w Technika CO2· Odpowiedzi: 55 · Wyświetlenia: 48481
dyf1.jpg
JBL przygotował kolejną nowość dedykowaną dla akwarystów roślinnych. Tym razem będzie to dyfuzor przepływowy (z wymiennym spiekiem) dostępny na 3 różne średnice węży filtracyjnych...
Czyt...
marlowe w Technika CO2· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4574
Temat tego dyfuzora zaczął się, tutaj:
https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/galeria/648l-iwagumi-very-very-high-tech-pitek-66723.html?start=75
Ale nie chcę zaśmiecać koledze tematu, więc ...
Garfield w Technika CO2· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2435
Witam, jestem nowy na forum, ale może ktoś mi pomoże. Otóż zakupiłem JBL proflora taifun inline 19/25 ( nie pomyślałem wcześniej, żeby sobie zmierzyć wąż z filtra fx6) i chciałbym to sensownie połączy...
arkosw w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4383
Witam. Zrobiłem u siebie bimbrownie na zelatynie. Produkuje pięknie co2 1 babelek na sekundę . Mam do tego dyfuzor narurowy jbla , ale bombelki lecą z niego bardzo duże i wpadaja przez wylot filtra do...
HaberAqua w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4795
Witam, czy ktoś używa wspomnianego w temacie dyfuzora i może coś powiedzieć o nieszczelności na uszczelce spieku? Dopiero zamontowałem dyfuzor i niepokoi mnie ta nieszczelność mimo że posmarowałem usz...
antus w Technika CO2· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2883
Witam.Dostałem w prezencie używany zestaw JBL ProFlora najprawdopodobniej m502.Reduktor wraz z zaworem magnetycznym, dwa manometry+ butla. Po podłączeniu reduktora i odkręceniu pokrętła CO2 wydobywa s...
pj007 w Technika CO2· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3797
Witam
Mam takie pytanie.
Posiadam butle co2 1,5 kg. Reduktor standardowy dwu zegarowy. Do tej pory posiadałem elektrozawór 230V.
Mam możliwość nabycia elektrozawór JBL 12V.
Czy da się to połączyć ...
Piotrek1974 w Technika CO2· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1685
Witam. Mam taki problem z tym testem ze po 3 dniach woda w nim jest przezroczysta :))
1 dzien jest niebieska
2 dzien zielona
3-4 dzien przezroczysta :)))
Test staly jbl z gotowym plynem (35 kropel)...
tom92 w Technika CO2· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 6439
Witam,
Proszę o poradę. Zamierzam podpiąć napowietrzacz i bimbrownie do jednej kostki lipowej za pomocą trójnika. Napowietrzacz włączać tylko na noc a bimbrownie mieć podpięta cały czas. Myślicie że t...
Pum4 w Technika CO2· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1407
Poniewaz ciezko znalesc konkretne infomacje na temat tego dyfuzora dlatego napisze jak wygladala krotka przygota z tym produktem.
Zamontowalem urzadzenie 35 cm od wykotu do akwarium, membrane moczyle...
Statystyki
Ten temat przegląda 188 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570942
• Liczba wątków: 48797
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 188 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej