Podłączenie JBL proflora 2 ph - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Podłączenie JBL proflora 2 ph

Liczba wyświetleń: 2524·Odpowiedzi: 1
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Adrian26 Konin
Czy ktoś z kolegów wie czy da się podłączyć jbl proflora 2 podłączyć pod inny elektrozawor od co2 jak oryginalny?

Adrian26
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Konin

Wspieram stronę kontem Premium

Adrian26 napisał(a):Czy ktoś z kolegów wie czy da się podłączyć jbl proflora 2 podłączyć pod inny elektrozawor od co2 jak oryginalny?

A jakie tam jest napięcie / prąd ?

FoCuS_PL
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Powrót do Technika CO2

Powiązane tematy

dyf1.jpg

Dyfuzor przepływowy JBL

roslinyakwariowe.pl w Technika CO2 · Odpowiedzi: 55 · Wyświetlenia: 48481
dyf1.jpg JBL przygotował kolejną nowość dedykowaną dla akwarystów roślinnych. Tym razem będzie to dyfuzor przepływowy (z wymiennym spiekiem) dostępny na 3 różne średnice węży filtracyjnych... Czyt...
YouTube

JBL ProFlora direct Inlinediffusor

marlowe w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4574
Temat tego dyfuzora zaczął się, tutaj: https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/galeria/648l-iwagumi-very-very-high-tech-pitek-66723.html?start=75 Ale nie chcę zaśmiecać koledze tematu, więc ...

Jak podłączyć dyfuzor JBL taifun proflora do fx6

Garfield w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2435
Witam, jestem nowy na forum, ale może ktoś mi pomoże. Otóż zakupiłem JBL proflora taifun inline 19/25 ( nie pomyślałem wcześniej, żeby sobie zmierzyć wąż z filtra fx6) i chciałbym to sensownie połączy...

Jbl pro flora direct 12/16 problem z dyfuzorem zewnętrznym

arkosw w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4383
Witam. Zrobiłem u siebie bimbrownie na zelatynie. Produkuje pięknie co2 1 babelek na sekundę . Mam do tego dyfuzor narurowy jbla , ale bombelki lecą z niego bardzo duże i wpadaja przez wylot filtra do...

JBL proflora direct 16/22 problem

HaberAqua w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4795
Witam, czy ktoś używa wspomnianego w temacie dyfuzora i może coś powiedzieć o nieszczelności na uszczelce spieku? Dopiero zamontowałem dyfuzor i niepokoi mnie ta nieszczelność mimo że posmarowałem usz...

Problem JBL m502

antus w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2883
Witam.Dostałem w prezencie używany zestaw JBL ProFlora najprawdopodobniej m502.Reduktor wraz z zaworem magnetycznym, dwa manometry+ butla. Po podłączeniu reduktora i odkręceniu pokrętła CO2 wydobywa s...

Reduktor ciśnienia i JBL elektrozawór

pj007 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3797
Witam Mam takie pytanie. Posiadam butle co2 1,5 kg. Reduktor standardowy dwu zegarowy. Do tej pory posiadałem elektrozawór 230V. Mam możliwość nabycia elektrozawór JBL 12V. Czy da się to połączyć ...

Jbl co2 plus ph test

Piotrek1974 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1685
Witam. Mam taki problem z tym testem ze po 3 dniach woda w nim jest przezroczysta :)) 1 dzien jest niebieska 2 dzien zielona 3-4 dzien przezroczysta :))) Test staly jbl z gotowym plynem (35 kropel)...

Podłączenie napowietrzacza i co2 do jednej kostki lipowej.

tom92 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 6439
Witam, Proszę o poradę. Zamierzam podpiąć napowietrzacz i bimbrownie do jednej kostki lipowej za pomocą trójnika. Napowietrzacz włączać tylko na noc a bimbrownie mieć podpięta cały czas. Myślicie że t...

JBL Inline CO2 Dyfuzor

Pum4 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1407
Poniewaz ciezko znalesc konkretne infomacje na temat tego dyfuzora dlatego napisze jak wygladala krotka przygota z tym produktem. Zamontowalem urzadzenie 35 cm od wykotu do akwarium, membrane moczyle...

Statystyki

Ten temat przegląda 188 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570942
 •  Liczba wątków: 48797
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 188 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.