Femanga Vurzel Aktiv a szkodliwość dla Zbrojników - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Femanga Vurzel Aktiv a szkodliwość dla Zbrojników

Liczba wyświetleń: 4234·Brak odpowiedzi
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Anonim 59387
Witam. Czy ktoś może napisać jaka jest szkodliwość Femangi Vurzel Aktiv dla ryb szczególnie dla Zbrojników. Ktoś ma doświadczenie z tym preparatem?

Anonim 59387

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

IMG_20220624_112059.jpg

Karminik dla ryb

Hubertus w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4933
Witam, Panowie (i Panie), jaka jest Wasza opinia na temat tych karmników, obecnych od jakiegoś czasu na allegro: http://allegro.pl/automatyczny-karmnik-dla-ryb-do-akwarium-2x-24h-i1551281129.html ...
YouTube

Przegląd pokarmów dla zbrojników

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1376
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Nowości dla krewetek od Qualdrop

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4074
Zapraszamy do obejrzenia kolejnego filmu Szopena. Opisy prezentowanych produktów znajdziecie tutaj
YouTube

Przegląd pokarmów dla pyszczaków z Malawi

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1404
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Jak założyć krewetkarium - instrukcja dla początkujących

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3889
Zapraszam do obejrzenia.

Coś dla miłośników bojowników...

FoCuS_PL w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2965
https://www.facebook.com/reel/1407357533706732

Litraż dla krewetki filtrującej

Valeska w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4263
Witam wszystkich :) Mam dwa pytania odnośnie krewetek filtrujących (Atyopsis moluccensis), bo w necie znajduję sprzeczne informacje (lub żadne ;). Mianowicie - 1) czy można je trzymać pojedynczo, czy...

Dodatek soli dla tęczanek i innych ryb

Anonim 59529 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 5402
Witam Mam obecnie w akwarium 6 tęczanek neonowych, 4 kiryski i otoska. Jak na giełdzie kupowałem te tęczanki gościu mi powiedział że to ryby z wód słonawych więc należało by dodać troche soli niejodo...

Pokarm dla Otosków i Kirysków Pigmejów

Marcin Cichosz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 10750
Cześć. Chciałbym prosić o pomoc w doborze odpowiednich pokarmów dla moich ryb. Na rynku pokarmów jest ogrom i można się zgubić. Mam w akwarium Otosy i Kirysy Pigmeje. Chciałbym dla obu tych gatunków ...

Spirulina dla krewetek z apteki

Szymon7890 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2881
Mam pytanie czy spirulina z apteki ze składem: -spirulina -supstancja wypełniająca celuloza -supstancja przeciwzbrylające : sole magnezowe kwasów tłuszczowych i dwutlenek krzemu Moz być odpowiedzią d...

Statystyki

Ten temat przegląda 342 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571602
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 342 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.