Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Witam.Zauwazylem ze od srody zdychaja mi neony.W srode wylowilem 12 szt a wczoraj juz 28.Za wiele ich nie zostalo.Czyzby korona dotarla i do akwarium  Inne ryby nie padaja tylko one a mam sporo gupikow troche krewetek i 6 szt kiryskow,byc moze one sa winne temu bo kupilem je w sobote a czegos takiego nie bylo od poczatku akwarium
-
maro81
●
- Ranga: Początkujący
I jakieś pytanie czy tylko informacyjnie wrzuciłeś posta?
-

BOROTom
●
- Ranga: Znający temat
Z pytaniem.Co mam robic czy jakies lekarstwa czy restart zbiornika
-
maro81
●
- Ranga: Początkujący
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Musisz podać parametry wody,zdjęcie neona,zachowanie przed tym jak pada czy jadł czy nie itd.
-

BOROTom
●
- Ranga: Znający temat
Powiązane tematy
Ile neonów czerwonych do akwarium 54l? (Styl iwagumi).
Z góry dziękuję za odpowiedź. :D
Cześć,
Jaki pokarm, którego producenta uważacie za najlepszy i najbardziej wydobywający barwę neonów?
pozdrawiam,
Dominik
Witam, mam zapytanie, czy to normalne, że Neony Innesa nie chcą jeść dafni/rozwielitki? W zeszłym roku jak założyłem akwarium, zakupiłem dafnię i szklarkę do karmienia Neonków Innesa. Chciałem dawać i...
Czy neony innesa, czerwony, simulans potrzebują napowietrzania ponieważ u mnie w 72l akwa jak tylko leciutko porusza się tafla wody to woda staje się mętna od tlenu obecnie jestem na napowietrzaczu:/ ...
Czy Neony Innesa i Bojownik mogą spokojnie koegzystować, czy też Bojownik może okazać się niebezpieczny dla Neonów?
Cześć,
Krótkie pytanie za sto punktów...
Czy neony będą żyć w zgodzie z drobniczkami?
Akwarium dość zarośnięte, neonów jest 7, drobniczek na start około 15... dadzą sobie radę? Neony nie będą polowa...
Witajcie, wczoraj do mojego akwarium wpuścił neona czerwonego w ilosci 25szt. Dzisiaj zauwazylem ze część z nich ma poszarpane pletwy. Pozostala obsada to 5szt p. ramireza, 4szt malutkich kosiarek ora...
Witam bardzo serdecznie !!!
Od wymiany moich ryb na neony czerwone (7szt) zauważyłem u nich niepokojący symptom.Otóż ryby zamiast normalnie pływać po środkowej części akwarium siedzą w jednym kącie p...
Siemanko .
Niedawno kupiłem stadko liczące 15 Neonów inessa .
Dwa z nich nie pływają razem z resztą tylko unoszą się z ruchem wody.
Czasami gwałtownie się poruszą (bardzo rzadko) .
Podpowiedzcie co...
|