Nowe moduły na stronie głównej - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowe moduły na stronie głównej

Liczba wyświetleń: 631·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Jak zapewne zauważyliście na stronie głównej Serwisu pojawiło się kilka nowych modułów. Należą do nich między innymi: box wyświetlający nieprzeczytane posty z forum, oraz boxy graficzne prezentujące najnowsze załączniki z postów - zarówno dotyczących działu Nasze akwaria (blogi) jak i pozostałych kategorii Forum...
Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2588
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 975
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
YouTube

Nowe Studio MJ Aquascaping

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1609
Na zachodzie powstają nowe studia a w Polsce się zamykają, szkoda bo potencjał wielu osób został zmarnowany.
YouTube

Nowe lampy ze stajni Chihiros

FoCuS_PL w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 13651
No to oglądamy :-)
20250721_124231.jpg

Nowe mineralizatory od VIMI, Remin GH i Remin GH&KH

sergiusz1988 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4538
Witam wszystkich, marka VIMI wypuściła nowy rodzaj mineralizatorów do wody RO. Są to dwa produkty Remin GH i Remin GH&KH. Oba mineralizatory w porównaniu do poprzedniego mineralizatora nie zawiera...
viv-super-pure-6.jpeg

Nowe akwaria ze szkła "Super Pure" marki ROTALA

Piotr Baszucki w Szkło i meble · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8519
viv-super-pure-6.jpeg Zapraszam do zapoznania się z zajawką dystrybutora: Z ogromną przyjemnością informujemy o poszerzeniu naszej marki ROTALA o AKWARIA SUPER PURE TANK :) AKWARIA SUPER PURE T...
20250503_180914.jpg

Nowe akwarium i glony na liściach.

Aquaglon w Glony · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5518
Witam, mam problem. 2 miesiące temu założyłem akwarium, lampa to Chihiros WRGB II Slim wersji 45cm (35w i 1800lm), szkło 64l. Od początku świeciłem nią 6h (+ 1h na świt i zmierzch) mocą ok 40%, co daj...
akwarium.png

Nowe akwarium, prośba o porady

ormiel w Szkło i meble · Odpowiedzi: 62 · Wyświetlenia: 24989
Zakładam obecnie nowe akwarium (jestem początkujący) o wymiarach 60x30x35, 63l. Chcę zbudować ładny mikroświat z dużą ilością roślin. Obecny osprzęt, który mam to: - akwarium - pokrywa LED 1x12W - Fi...
454728176_366173959693372_1491984864791474983_n.jpg

nowe akwarium- prośba o ocenę jakości

Sigi w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1789
Witajcie, mam prośbę o ocenę jakości wykonania akwarium, które jest zalane od 10 dni. Na przedniej szybie u dołu pojawiła się/była? zmiana, taki ciemniejszy pasek, zaznaczyłem na czerwono strzałką. Je...

Nowe światło do 60cm 72L

pk77 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2392
Cześć. Chyba przyszedł czas na wymianę sędziwej belki oświetleniowej i zastanawiam się nad tymi dwoma modelami: - Fluval Plant PRO 4.0 LED 60W Bluetooth - Chihiros WRGB SLIM 60 II Który byście wybrali...

Statystyki

Ten temat przegląda 402 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 402 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.