Kapsułki Planta Gainer Caps - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kapsułki Planta Gainer Caps

Liczba wyświetleń: 499·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

26 mar 2013, 17:27 Kapsułki Planta Gainer Caps  (#1)  

Obrazek

Nowe kapsułki nawozowe do podłoża Planta Gainer Caps dostępne w sprzedaży...

Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

2024-02-20_07h42_10.png

Kapsułki VIMI BOTTOM LONGLASTING

HarveyDent w Nawożenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5453
Szukam opini o kapsułkach jak w temacie. Stosował ktoś? Coś innego polecacie? Chciałbym przetestować nawożenie pod korzenie kosztem mniejszych dawek nawozu do słupa. Podłoże aktywne. Wysłane z RWT T...
YouTube

Cyanobacteria Killer - test kapsułki na sinice

Adamsky41 w Glony · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 6637
Zapraszam na filmik o tym jak pozbyłem się sinic w dwa dni dzięki kapsułce na cyjanobakterie: A tu filmik o tym czy ta kapsułka działa na czarną odmianę sinicy:
YouTube

Kapsułki CO2 - eksperyment

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3340

Podłoże aktywne a kapsułki nawozowe

Mateo525 w Podłoże · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 8555
Cześć, czy wedlug was zastosowanie żwirku i pod niego jakiegoś rodzaju kapsułek nawozowych może dać podobny efekt jak podłoże aktywne? Pytanie takie dlatego ze chce wystartować akwarium ale bez co2 i ...

Jak głęboko kapsułki nawozowe ?

Piotrek123 w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5116
Wystartowałem z akwarium . Jako podłoże dałem substrat tropici 2 cm przykryty siatką do tynków i na to 5 -6 cm piasku kwarcowego . Teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłem bo jak po jakimś czasie będ...

Kapsułki Brown Algae Killer ze sklepu RA

marlowe w Glony · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6726
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/brown-algae-killer-kapsulka-zwalcza-brazowe-glony-brunatnice-p-40930.html Korzystał ktoś? Nic w necie o nich nie słychać, dostępne w sklepie RA

Planta Gainer PRO Hydro Mineral - regulacja twardości

apper w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6170
Mam akwarium z dużą ilością roślin i rybami, które preferują wodę średniej twardości. Akwa 375L. Niestety w kranie mam wodę bardzo twardą. Chciałbym przejść na 100% RO i sam doprowadzić ją do pożądany...

Kapsułki pod rośliny

DawidJot w Sprzątanie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5100
Witam Pytanko, czy regularnie umieszczając kapsułki pod roślinami i kulek gliniane torfowych możemy wyeliminować nawożenie do słupa wody? Czy samą ta metoda jest szansa uniknięcia glonów? Rośliny malo...

Podłoże Planta activ Biogrunt Special !!!

Pykus82 w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2151
Witam czy ktoś stosował te podłoże? Podobno jest nowe i nie mogę znaleźć żadnych opinii.

Aquael RETROFIT 18W PLANTA

Yaras w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1069
Witam serdecznie. Czy ktoś z was używa lub miał styczność z tym światełkiem. Oczywiście jako światło dodatkowe. Na "sucho" świeci ładnie, nawet po przyłożeniu do akwa robi wrażenie. Ale jak ...

Statystyki

Ten temat przegląda 501 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570937
 •  Liczba wątków: 48796
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 500 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.