Nowe odbłyśniki JUWEL HiFlex - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowe odbłyśniki JUWEL HiFlex

Liczba wyświetleń: 509·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

01 sie 2013, 10:42 Nowe odbłyśniki JUWEL HiFlex  (#1)  

Obrazek

Zapraszamy do obejrzenia najnowszych modeli odbłyśników firmy JUWEL. W odróżnieniu od konkurencyjnych rozwiązań modele Hi-Flex posiadają...

Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

20260606_164644.jpg

Zamiana oświetlenia w akwarium Juwel

Zbigniew w Oświetlenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 1776
20260606_164644.jpg Czy ktoś z Szanownych próbował prowadzić akwarium Juwela jako otwarte? Mam na myśli zdjęcie klapek oraz oryginalnej belki i zamontowanie mocniejszej belki. Np Skylight Entriq. Czy ...
14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2576
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 965
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
YouTube

Nowe Studio MJ Aquascaping

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1602
Na zachodzie powstają nowe studia a w Polsce się zamykają, szkoda bo potencjał wielu osób został zmarnowany.
YouTube

Nowe lampy ze stajni Chihiros

FoCuS_PL w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 13629
No to oglądamy :-)
20250721_124231.jpg

Nowe mineralizatory od VIMI, Remin GH i Remin GH&KH

sergiusz1988 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4534
Witam wszystkich, marka VIMI wypuściła nowy rodzaj mineralizatorów do wody RO. Są to dwa produkty Remin GH i Remin GH&KH. Oba mineralizatory w porównaniu do poprzedniego mineralizatora nie zawiera...
IMG_3115.jpg

Juwel SBX Lido 200, wygięty blat po zalaniu.

DamianKr w Szkło i meble · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2600
Cześć, Na szafce Juwel SBX Lido 200 postawiłem akwarium o wymiarach 70x50x45 8mm. Niestety zaraz po zalaniu zauważyłem, że przód blatu wygiął się do środka. Występuje to tylko z przodu ponieważ z tył...
YouTube

Oświetlenie do Juwel Rio 240L

pening270 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2724
Hej, chciałbym wymienić oświetlenie w zbiorniku, proszę was o doradztwo w co najlepiej zainwestować, aby nie wydać pieniędzy w błoto. Wymiary akwarium: 121x41x55 cm. Rośliny głównie anubiasy, limnophi...

Nowe światło do 60cm 72L

pk77 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2379
Cześć. Chyba przyszedł czas na wymianę sędziwej belki oświetleniowej i zastanawiam się nad tymi dwoma modelami: - Fluval Plant PRO 4.0 LED 60W Bluetooth - Chihiros WRGB SLIM 60 II Który byście wybrali...

Szafka Juwel???

Piontal w Szkło i meble · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3461
Witam.Zaczynam dopiero przygode z akwarystyką.Kupiłem zestaw Juvel 120 L.Zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie to że blat szafki ma 10mm grubości,wszędzie czytam że powinno być minimalnie 18 ,to ja...

Statystyki

Ten temat przegląda 441 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571606
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 441 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.