Zbigniew w Oświetlenie· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 1776
20260606_164644.jpg Czy ktoś z Szanownych próbował prowadzić akwarium Juwela jako otwarte?
Mam na myśli zdjęcie klapek oraz oryginalnej belki i zamontowanie mocniejszej belki. Np Skylight Entriq.
Czy ...
Piotr Baszucki w Technika CO2· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2576
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg
Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
Piotr Baszucki w Technika CO2· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 965
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg
Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
sergiusz1988 w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4534
Witam wszystkich, marka VIMI wypuściła nowy rodzaj mineralizatorów do wody RO. Są to dwa produkty Remin GH i Remin GH&KH. Oba mineralizatory w porównaniu do poprzedniego mineralizatora nie zawiera...
DamianKr w Szkło i meble· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2600
Cześć,
Na szafce Juwel SBX Lido 200 postawiłem akwarium o wymiarach 70x50x45 8mm. Niestety zaraz po zalaniu zauważyłem, że przód blatu wygiął się do środka. Występuje to tylko z przodu ponieważ z tył...
pening270 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2724
Hej, chciałbym wymienić oświetlenie w zbiorniku, proszę was o doradztwo w co najlepiej zainwestować, aby nie wydać pieniędzy w błoto. Wymiary akwarium: 121x41x55 cm. Rośliny głównie anubiasy, limnophi...
pk77 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2379
Cześć. Chyba przyszedł czas na wymianę sędziwej belki oświetleniowej i zastanawiam się nad tymi dwoma modelami:
- Fluval Plant PRO 4.0 LED 60W Bluetooth
- Chihiros WRGB SLIM 60 II
Który byście wybrali...
Piontal w Szkło i meble· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3461
Witam.Zaczynam dopiero przygode z akwarystyką.Kupiłem zestaw Juvel 120 L.Zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie to że blat szafki ma 10mm grubości,wszędzie czytam że powinno być minimalnie 18 ,to ja...
Statystyki
Ten temat przegląda 441 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571606
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 441 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej