Premiera dyfuzora ZEN - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Premiera dyfuzora ZEN

Liczba wyświetleń: 441·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

18 lis 2011, 17:09 Premiera dyfuzora ZEN  (#1)  

Obrazek

Już dziś premiera najnowszego modelu dyfuzora CO2...

Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG_20230116_210253.jpg

007l - Projekt ZEN - TenOdTego

TenOdTego w Akwaria · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 10825
Projekt ZEN - zdobyczny ekwiwalent niskobudżetowy Nie litrażowałem ale około 7 litrów pojemności. Znalezione na śmietniku bo ktoś tak dbał, że uschły mu zamknięte w tym szkle rośliny. W komplecie je...
maxresdefault-7.jpg

Zen Garden Aquascape

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2001
Zapraszam na chwilę relaksu i obejrzenia zbiorniczka.
YouTube

[ProTIP] Jak usunąć wodę z dyfuzora CO2

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6206
YouTube

600l Akwarium biotopowe. Strumień Zen - Wlochy

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1192
W dzisiejszym filmie zbiornik prezentujący strumień Zena w parku regionalnym Gessi San Lazzaro di Savena we Włoszech. Akwarium zajęło 4 miejsce w konkrsie BADC w edyzji z 2019r, zaprezentoane zostało ...
YouTube

Umiejscowienie dyfuzora CO2. Gdzie?

Invisible w Technika CO2 · Odpowiedzi: 43 · Wyświetlenia: 28848
Witam. Przeglądając internet nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi odnośnie umiejscowienia dyfuzora. Ludzie piszą różnie, tj. nad wlotem filtra, pod wlotem filtra, przy wylocie filtra, lub po przeciwnej...
IMG_1789.JPG

"Regeneracja" dyfuzora CO2 - DIY

dust w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 8974
Wielu z nas pewnie dotyka problem zużytego,uszkodzonego lub słabej jakości spieku w dyfuzorze puszczającego zbyt duże bąbelki. W takiej sytuacji przeważnie wymieniamy go na nowy. Podpatrując inne pro...

Czyszczenie dyfuzora

marian9669 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 14876
Witam. Mój dyfuzor porósł glonami i stał się zielony, przecz co ciężko się rozpuszcza CO2. Jakim sposobem mogę go wyczyścić? Próbowałem szczotką i nie udawało się. Myślałem nad octem. Co wy na to?...

Czy rozmiar dyfuzora ma znaczenie?

pt123 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4855
Czy dyfuzor Tropica 3w1 ma wielkość wystarczającą do akwarium o pojemnośco 280l (brutto)? Korzystam z niego od kilku miesięcy, ale zastanawiam się, że może ze względu na swoją wielkość jest nieefektyw...

080l - Zen - turkusowy

turkusowy w Akwaria · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4517
Witam serdecznie, Chciałbym zaprezentować swój zbiornik. Akwarium: 130x20x48cm (objętość: 80l) http://www.aquaristik-zentrum.at/shop/de/aquatlantis-aquaplasma-evolution-wandaquarium-130...

Wyskakujących wężyk dyfuzora!

frondi w Technika CO2 · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2804
Witam, mam szklany dyfuzor i plastikowy wężyk, który mnie denerwuje bo zsuwa się z dyfuzora. Co zrobić, żeby było dobrze?

Statystyki

Ten temat przegląda 1196 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570934
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1196 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.