TenOdTego w Akwaria· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 10825
Projekt ZEN - zdobyczny ekwiwalent niskobudżetowy
Nie litrażowałem ale około 7 litrów pojemności.
Znalezione na śmietniku bo ktoś tak dbał, że uschły mu zamknięte w tym szkle rośliny. W komplecie je...
W dzisiejszym filmie zbiornik prezentujący strumień Zena w parku regionalnym Gessi San Lazzaro di Savena we Włoszech. Akwarium zajęło 4 miejsce w konkrsie BADC w edyzji z 2019r, zaprezentoane zostało ...
Invisible w Technika CO2· Odpowiedzi: 43 · Wyświetlenia: 28848
Witam.
Przeglądając internet nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi odnośnie umiejscowienia dyfuzora. Ludzie piszą różnie, tj. nad wlotem filtra, pod wlotem filtra, przy wylocie filtra, lub po przeciwnej...
dust w Technika CO2· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 8974
Wielu z nas pewnie dotyka problem zużytego,uszkodzonego lub słabej jakości spieku w dyfuzorze puszczającego zbyt duże bąbelki.
W takiej sytuacji przeważnie wymieniamy go na nowy.
Podpatrując inne pro...
marian9669 w Technika CO2· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 14876
Witam. Mój dyfuzor porósł glonami i stał się zielony, przecz co ciężko się rozpuszcza CO2. Jakim sposobem mogę go wyczyścić? Próbowałem szczotką i nie udawało się. Myślałem nad octem. Co wy na to?...
pt123 w Technika CO2· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4855
Czy dyfuzor Tropica 3w1 ma wielkość wystarczającą do akwarium o pojemnośco 280l (brutto)? Korzystam z niego od kilku miesięcy, ale zastanawiam się, że może ze względu na swoją wielkość jest nieefektyw...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1196 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej