ZORANEGI w Filtracja· Odpowiedzi: 268 · Wyświetlenia: 137955
Przed chwilą wróciłem z targów Interzoo 2018 z Norynbergii. Aquael zaprezentował nową serię filtrów o nazwie ULTRAMAX. Widziałem, dotykałem i wydaje mi się, że będzie to bardzo dobry filtr. Są trzy mo...
wachcio w Filtracja· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5493
Witam
Zakupiłem drugi filtr RO oraz pompę. Chcę połączyć te filtry szeregowo. Widziałem na internecie różne rozwiązania i nie wiem który będzie najlepszy pod względem wydajności i rozsądku. Na dom mam...
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3425
20102022-54.jpg
Filtry trafiły również pod nasze strzechy, zapraszamy do zapoznania się z dokładnymi opisami w linku poniżej oraz obejrzenia filmu Zenona.
Link:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/ad...
TenOdTego w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2791
Posiadam kostkę 60 litrów. Filtr FZN-2, w koszach gąbka/zeolit oraz gąbka ceramika, na wierzch czasem jakaś wata filtracyjna. Na zasysie założona duża gąbka, żeby wychwytywać drobnice jednak zapychała...
densen w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1959
Witam
Posiadam akwarium 300 litrów. Jako filtracje mam dwa filtry wewnętrzne Aquael Fan-3 z odłączonymi korpusami a w ich miejsce duże klasyczne gąbki. Pod względem filtracji biologicznej sprawdza si...
Martino w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2156
No siema.
Tak pokrótce opiszę wam moją przygodę z filtrami Oase. 25 marca 2022 r. zakupiłem filtr Oase Biomaster termo 300. Filtr działał sobie około roku po czym zaczął się zapowietrzać, głośno cho...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 388 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej