Darmowa wysyłka wybranych produktów - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Darmowa wysyłka wybranych produktów

Liczba wyświetleń: 425·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Masz więcej czasu podczas wakacji i chciałbyś wykorzystać go na restart akwarium lub zmianę systemu nawożenia ? Teraz możesz to zrobić znacznie taniej...
Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Rośliny akwariowe z wysyłką w 24h

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-rosliny-akwariowe-2606-1-093d0b8be7d872b6bc8e9b90c9a9f984.jpg Zapraszamy Was do skorzystania ze świezych dostaw roślin akwariowych, które do...

Promocja - odbierz swoją darmową roślinę

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 594
http://www.wabi-kusa.com/images/stories/wiadomosci/maj/promocja-4.jpg     Regulamin promocji:  1. Promocja trwa do końca sierpnia 2009 lub do odwołania 2. Darmowa roślinka nie może przekraczać kwoty...

Wysyłka roślin

Lejla w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3235
Chciałbym zacząć sprzedawać rośliny z przycinki tylko pytanie czy zapakowanie ich w woreczki strunowe i odrobiną wody po prostu żeby było wilgotno wystarczy? Czy trzeba np heatpack?

Microbe-Lift zmienia opakowania i nazwy produktów

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 6134
nitrogen.jpg Zmiany w produktach Microbe-Lift: - produkty Microbe-lift stopniowo bedą zmieniać swoje etykiety na ich nową, uatrakcyjnioną wersję - niektóre produkty Microbe-lift stopniowo zmienią...

Opróżnianie butli przed wysyłką

gomes w Technika CO2 · Odpowiedzi: 50 · Wyświetlenia: 19447
Witam Rozumiem że przed wysyłką butli co2 muszą ją opróżnić do zera. Jak to zrobić w miarę szybko bo mam prawię pełną butlę a jutro chciałbym wysłać.

Red rili wysyłka

focus_18 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 911
W itam, mam takie pytanko, mam wysłać paczkę z krewetkami Red rili i martwi mnie to, czy przetrwają tę wycieczkę ? O czywiście będa w woreczku z mchem

Termin przydatności produktów ADA

girzol w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1131
Witam Posiadam produkty ADA green gain oraz brighty steep 2. Kupiłem je dosyć dawno na pewno są u mnie dłuzej niż rok, zastanawiam się czy można ich użyć czy posiadają jakiś termin zużycia? Z pewnych...

wysyłka nawozów - mróz

Kansol w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1761
Czy nawóz w postaci płynnej zachowuje swoje właściwości po transporcie w czasie którego zamarzł?

Pytanie o opinie produktow aZOO

Xiant w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1133
Witam Czytalem troche o produktach firmy azoo. Czy ktos moze stosuje/stosowal ktorys z nawozow w akwarium i moze sie wypowiedziec na ten temat ? Nawozy do roslin zielonych, czerwonych czy wiegiel w...

Pomoc w dobraniu odpowiednich produktów ADA

krzysztoffiedler w Nawożenie · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 5292
Witam serdecznie. Planuję restart zdiornika o wymiarach 120 40 45 cm i zastanawiam się nad linią produktów ADA. W akwarium planuję obsadzić sporą ilością roślin ( nie będę wymieniał konkretnych gatunk...

Statystyki

Ten temat przegląda 359 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570984
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 358 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.