Nowy numer AquaJournal Online - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowy numer AquaJournal Online

Liczba wyświetleń: 505·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

02 gru 2011, 12:56 Nowy numer AquaJournal Online  (#1)  

Obrazek

W sieci pojawił się nowy numer AquaJournalu w anglojęzycznej, elektronicznej wersji. Aktualny numer poświęcony jest wykorzystaniu barw w roślin w układach kompozycyjnych...

Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Galeria ADA - nowy film

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2608
Zapraszam do obejrzenia
hypermax.jpg

Aquael HYPERMAX - nowy filtr zewnętrzny

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 58085
hypermax.jpg Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax. Link do sklepu: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
YouTube

Film Nowy zbiornik w Liquid nature 160cm

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1779
Hej Zapraszam do obejrzenia. ?si=qi8_1eOFIS4Bmvy9
YouTube

Nowy atomizer przepływowy CO2 - opinie

Crossley w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 15240
Chciałbym zapytać, czy ma ktoś doświadczenia z poniższym atomizerem co2 ??
IMG_20250315_142517.jpg

Nowy zbiornik?

slaw1313 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4433
Witam serdecznie. Chcę kupić używany zbiornik o wymiarach 120x50x55cm, niestety moja szafka ma szerokość 48,5 cm. Nie wiem czy akwarium może ewentualnie wystawać te 1,5 cm poza szafkę bez podpórki. Sz...
new 3.jpg

075l - Nowy projekt - PKS_26

PKS_26 w Akwaria · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 19381
Kilka tygodni za nami ;) Zbiornik wystartował metodą ciemnego startu ( DARK START method) , całość zalana bez roślin zaciemniona z uruchomionym filtrem na 3-4 tyg. Przez ten okres codziennie podawane ...
IMG_20241206_123745.jpg

Nowy w akwarystyce

Milord_88 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4372
Witam. Chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Jestem nowy i mocno zielony w akwarystyce, więc wszelkie sugestie co mogę zrobić lepiej bardzo miłe widziane. A więc. Mam akwarium od początków pazdzie...
Rich-Solution-1200x630-px.jpg

Qualdrop Rich Solution - nowy nawóz ze stajni QualDrop

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1496
Rich-Solution-1200x630-px.jpg Do gamy nawozów QualDrop trafił preparat Rich Solution: ich Solution to preparat makroelementowy zawierający łatwo przyswajalne formy azotu i fosforu. Jest przeznaczo...

Nowy filtr i obawy przed wymianą.

miszelhdr w Filtracja · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 1344
Witam wszystkich ! Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony. Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...

Nowy wirnik do filtra

Lejla w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1641
Dzień dobry wiem że to może trochę głupie pytanie ale czy zamawiał ktoś wirnik do filtra tetra ex1000 z strony invital? Pytam ponieważ wirnik na zdjęciu wygląda całkiem inaczej niż naprawdę. Z góry dz...

Statystyki

Ten temat przegląda 758 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571601
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 757 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.