W sieci pojawił się nowy numer AquaJournalu w anglojęzycznej, elektronicznej wersji. Aktualny numer poświęcony jest wykorzystaniu barw w roślin w układach kompozycyjnych...
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 58085
hypermax.jpg
Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax.
Link do sklepu:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
slaw1313 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4433
Witam serdecznie. Chcę kupić używany zbiornik o wymiarach 120x50x55cm, niestety moja szafka ma szerokość 48,5 cm. Nie wiem czy akwarium może ewentualnie wystawać te 1,5 cm poza szafkę bez podpórki. Sz...
PKS_26 w Akwaria· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 19381
Kilka tygodni za nami ;)
Zbiornik wystartował metodą ciemnego startu ( DARK START method) , całość zalana bez roślin zaciemniona z uruchomionym filtrem na 3-4 tyg. Przez ten okres codziennie podawane ...
Milord_88 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4372
Witam.
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi.
Jestem nowy i mocno zielony w akwarystyce, więc wszelkie sugestie co mogę zrobić lepiej bardzo miłe widziane.
A więc.
Mam akwarium od początków pazdzie...
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1496
Rich-Solution-1200x630-px.jpg
Do gamy nawozów QualDrop trafił preparat Rich Solution:
ich Solution to preparat makroelementowy zawierający łatwo przyswajalne formy azotu i fosforu. Jest przeznaczo...
miszelhdr w Filtracja· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 1344
Witam wszystkich !
Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony.
Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...
Lejla w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1641
Dzień dobry wiem że to może trochę głupie pytanie ale czy zamawiał ktoś wirnik do filtra tetra ex1000 z strony invital?
Pytam ponieważ wirnik na zdjęciu wygląda całkiem inaczej niż naprawdę.
Z góry dz...
Statystyki
Ten temat przegląda 758 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571601
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 757 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej