Selekcjonowane skały Manten Stone - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Selekcjonowane skały Manten Stone

Liczba wyświetleń: 408·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Oferta bardzo ładnych okazów skał ADA Manten Stone...

Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG_0166.JPG

0??l - Scenery Stone - staff-1985 RK

staff-1985 RK w Akwaria · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5962
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
2.jpeg

Kamienie Dragon i Scenery Stone

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1976
2.jpeg Kamienie Dragon Stone (Smocza skała) oraz Scenery Stone użyte w aranżacji akwarium potrafią wznieść ją na kolejny poziom czyniąc atrakcyjniejszą i ciekawszą... Czytaj więcej »
YouTube

[ADAview] Stone Scape in Early Summer 180cm

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2736
Zapraszam do obejrzenia, nareszcie jakieś klimaty wczesnych prac T. Amano.
YouTube

Inspiracja ze skałami Dragon Stone (Green Aqua)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3034
Zapraszam do obejrzenia.
IMG_1714.jpg

060l - Osaka stone - danielevsky

danielevsky w Akwaria · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 12119
Witam. Tydzień temu ruszyłem z nowym projektem. Tym razem spróbowałem swoich sił w stylu brazylijskim. Ogólne dane: Akwarium. 60x30x36 VIV ultra clear Filtracja: OASE Biomaster 350 Światło: Skyl...
YouTube

Dragon Stone w akwarium.

dzidek8989 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 9403
Cześć wszystkim. Planuje wystartować zbiornik ze skala DRAGON STONE i roślina Monte Carlo. Zależy mi w 99% na tej roślinie. Chcę uzyskać efekt porośniętych gór. Na jakimś innym forum rzucił mi się tem...
YouTube

Skały Grey Mountain

fary85 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 8809
Witam, Prośba o pomoc, potrzebuję 2 skały szpiczaste Grey Mountain ok 45cm. Przedzwoniłem pół Polski i podobno główny dystrybutor pakuje te kamyczki w pudełka 30x25x23cm stąd nie ma szansy na większy ...

Rozwiązanie problemu ze Scenery Stone i wzrastającymi KH i G

sqizzy w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3681
Cześć wszystkim. Ponad miesiąc temu założyłem zbiornik w którym jako dekoracji użyte zostały kamienie scenery Stone. Do podmian używam wody RO i mineralizatora VIMI. Od dwóch tygodni podmieniam wodę r...

125 litrów Dragone stone (pierwszy raz)

dzidek8989 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6369
Dzisiaj zacząłem układać hardscape w moim nowym baniaku. Na przedni plan idzie micranthemum monte Carlo natomiast na tył eleocharis acicularis mini. Dorzucam zdjęcie stanu obecnego. Porady i krytyka ...

Aranżacja dragon Stone. Opinie porady.

dzidek8989 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8903
Witam. Potrzebuję porady odnośnie aranżacji. Zbiornik ma wymiary 80x50x35. Pomysł jest następujący. Skały tak jak na zdjęciu. Do tego mocno podniesiony tył akwarium. Przez środkowy plan ma przebiegać ...

Statystyki

Ten temat przegląda 3240 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571603
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3240 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.