2.jpeg
Kamienie Dragon Stone (Smocza skała) oraz Scenery Stone użyte w aranżacji akwarium potrafią wznieść ją na kolejny poziom czyniąc atrakcyjniejszą i ciekawszą...
Czytaj więcej »
danielevsky w Akwaria· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 12119
Witam.
Tydzień temu ruszyłem z nowym projektem. Tym razem spróbowałem swoich sił w stylu brazylijskim.
Ogólne dane:
Akwarium. 60x30x36 VIV ultra clear
Filtracja: OASE Biomaster 350
Światło: Skyl...
dzidek8989 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 9403
Cześć wszystkim.
Planuje wystartować zbiornik ze skala DRAGON STONE i roślina Monte Carlo. Zależy mi w 99% na tej roślinie. Chcę uzyskać efekt porośniętych gór. Na jakimś innym forum rzucił mi się tem...
Witam,
Prośba o pomoc, potrzebuję 2 skały szpiczaste Grey Mountain ok 45cm. Przedzwoniłem pół Polski i podobno główny dystrybutor pakuje te kamyczki w pudełka 30x25x23cm stąd nie ma szansy na większy ...
sqizzy w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3681
Cześć wszystkim. Ponad miesiąc temu założyłem zbiornik w którym jako dekoracji użyte zostały kamienie scenery Stone. Do podmian używam wody RO i mineralizatora VIMI. Od dwóch tygodni podmieniam wodę r...
dzidek8989 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6369
Dzisiaj zacząłem układać hardscape w moim nowym baniaku.
Na przedni plan idzie micranthemum monte Carlo natomiast na tył eleocharis acicularis mini.
Dorzucam zdjęcie stanu obecnego.
Porady i krytyka ...
dzidek8989 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8903
Witam. Potrzebuję porady odnośnie aranżacji. Zbiornik ma wymiary 80x50x35.
Pomysł jest następujący. Skały tak jak na zdjęciu. Do tego mocno podniesiony tył akwarium. Przez środkowy plan ma przebiegać ...
Statystyki
Ten temat przegląda 3240 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571603
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3240 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej