Czy wiecie, że TetraMin to składniki wyłącznie najwyższej jakości? Każdy z nich jest wzbogacony tłuszczem rybim z kwasami tłuszczowymi Omega-3, będącym ważnym regulatorem metabolizmu oraz rozpuszczalnymi w kwasach witaminami...
Jacek Pawłowski w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 878
Hej
Taka ciekawostka związana z filtrami firm Tetra i Marineland. Filtr Marineland różni się chyba tylko końcówką wylewki wody do akwarium i kolorem. &t=?si=Qp35fZAm18oiP6No
Jacek Pawłowski w Nawożenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3756
Hej
Tak to jest jak jest dobrze a człowiek chce lepiej. Dodałem jedną nakrętkę Tetra Vital na Moje 64 litry. Stało się zielono na kamieniach od glona. Otoski mają co skrobać z kamieni.
Poniżej opis ...
Jacek Pawłowski w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1691
Cześć
Ma ktoś tę rybę u siebie w akwarium?
Czy ta ryba pływa w toni czy raczej przy powierzchni?
Edit
Już sobie znalazłem odpowiedź . ?si=ms7orzWC4wrAQpfm
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2463
podloze-tetra-activesubstrate.png
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane p...
roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 13291
https://www.roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-myfeed-2-d14b2aa2de9ff7881108785ac9c7a586.jpg
Unikalna technologia potrójnej ochrony pozwala na optymalne zachowanie jakości pokarmu, za...
Niepohamowany w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1058
Czy podłoże Tetra ActiveSubstrate może zmieniać twardość i odczyn wody?
W moim „świeżym” akwarium 54l zastosowałem ten substrat jako samodzielne podłoże. Akwarium wypełniłem wodą RO . Po kilku dniach...
Marcin Cichosz w Zwierzęta· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5129
Cześć.
Ostatnio natknąłem się na pokarmy marki Naturefood. Poczytałem ile się udało w necie, ale w sumie nie ma za dużo informacji na ich temat po polskiej stronie sieci.
Czytałem na temat składu al...
JJakubczyk w Filtracja· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 9373
Cześć potrzebuje pomocy. Mam akwarium 60 litrów ib postanowiłem przejść na kubelek. Wstępnie postawiłem na Tyle ex 700 plus i taki zamówiłem i stoi i się kurzy. W międzyczasie część osób poleciła mi F...
Statystyki
Ten temat przegląda 305 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571607
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 305 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej