Promocja na pokarmy i witaminy Tetra - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Promocja na pokarmy i witaminy Tetra

Liczba wyświetleń: 899·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Czy wiecie, że TetraMin to składniki wyłącznie najwyższej jakości? Każdy z nich jest wzbogacony tłuszczem rybim z kwasami tłuszczowymi Omega-3, będącym ważnym regulatorem metabolizmu oraz rozpuszczalnymi w kwasach witaminami...

Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Warsztaty Tetra - Michał Adamek

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1272
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

(Film J.angielski) Ten filtr to Tetra - Marineland

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 878
Hej Taka ciekawostka związana z filtrami firm Tetra i Marineland. Filtr Marineland różni się chyba tylko końcówką wylewki wody do akwarium i kolorem. &t=?si=Qp35fZAm18oiP6No
IMG20240829204547.jpg

Tetra Vital - dodałem i pojawiły się glony

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3756
Hej Tak to jest jak jest dobrze a człowiek chce lepiej. Dodałem jedną nakrętkę Tetra Vital na Moje 64 litry. Stało się zielono na kamieniach od glona. Otoski mają co skrobać z kamieni. Poniżej opis ...
YouTube

Tetra królewska - Inpaichthys kerri

Jacek Pawłowski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1691
Cześć Ma ktoś tę rybę u siebie w akwarium? Czy ta ryba pływa w toni czy raczej przy powierzchni? Edit Już sobie znalazłem odpowiedź . ?si=ms7orzWC4wrAQpfm
podloze-tetra-activesubstrate.png

Batalia podłoży aktywnych - Tetra ActiveSubstrate

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2463
podloze-tetra-activesubstrate.png Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane p...

Karmnik automatyczny Tetra myFeeder

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 13291
https://www.roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-myfeed-2-d14b2aa2de9ff7881108785ac9c7a586.jpg Unikalna technologia potrójnej ochrony pozwala na optymalne zachowanie jakości pokarmu, za...

Kubeł Tetra Ex 1200 a 1500

BrzankiZjadłyMiKrewetki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2347
Witam, czy jest mi wstanie ktoś powiedzieć czy głowica z 1500 będzie pasowała do 1200?

Tetra ActiveSubstrate a twardość / odczyn wody

Niepohamowany w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1058
Czy podłoże Tetra ActiveSubstrate może zmieniać twardość i odczyn wody? W moim „świeżym” akwarium 54l zastosowałem ten substrat jako samodzielne podłoże. Akwarium wypełniłem wodą RO . Po kilku dniach...

Pokarmy Naturefood - opinie.

Marcin Cichosz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5129
Cześć. Ostatnio natknąłem się na pokarmy marki Naturefood. Poczytałem ile się udało w necie, ale w sumie nie ma za dużo informacji na ich temat po polskiej stronie sieci. Czytałem na temat składu al...

Wybór filtra dylematy Tetra ex700+ vs Fluval 207

JJakubczyk w Filtracja · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 9373
Cześć potrzebuje pomocy. Mam akwarium 60 litrów ib postanowiłem przejść na kubelek. Wstępnie postawiłem na Tyle ex 700 plus i taki zamówiłem i stoi i się kurzy. W międzyczasie część osób poleciła mi F...

Statystyki

Ten temat przegląda 305 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571607
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 305 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.