Manten stone/Grey Mountain - Komplet Kraków - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Manten stone/Grey Mountain - Komplet Kraków

Liczba wyświetleń: 3502·Odpowiedzi: 1
Ogłoszenia sprzedaży, kupna i wymiany.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam,

Do sprzedania komplet kamieni Manten stone/Grey Mountain w stylu iwagumi.

Komplet przygotowany dla akwarium 120x45x45 lub 90x45x45 cm.

Wysokość kamieni głównych 3x 40-45cm, waga kompletu ok 70kg

Otrzymujesz łącznie 70kg kamienia akwarystycznego + skrzynki.

Jedynie możliwość odbioru osobistego w Krakowie. Nie wysyłam, żeby nie uszkodzić kamienia oraz sprzedaje jedynie cały komplet - cena promocyjna.

https://www.olx.pl/oferta/manten-stone- ... FrdAr.html

michał sosnowski
Ranga: Dopiero zaczynam

Michał_R Kraków
Witam, aktualne jeszcze, czy już nie?
182 l - 90x45x45 - 8mm FullOW

Michał_R
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Kraków

Powrót do Giełda

Powiązane tematy

[KRAKÓW]Oddam na stałe lub czas określony obsadę ryb (10szt)

michal6700 w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1424
Jak w temacie, w związku z pilnym wyjazdem muszę oddać kilka ryb ze swojego nanoakwarium. Ewentualnie zapłacę za przyjęcie tej obsady na pewien okres czasu. W skład obsady wchodzi: Boraras urophthalm...

Sprzedam Oase biOrb Air 60 Kraków

michał sosnowski w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2646
Witam, Do sprzedania biorb air 60 w stanie idealnym zakupiony 07.07.2020r. u polskiego dystrybutora Oase. Zestaw zawiera pełen komplet oprócz pudełka oraz bloku kokosowego. Sprzęt jest wyczyszczony...

[Sprzedam]Scenery Stone 30kg

beszamel w Giełda · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3095
Hej Sprzedam kamienie scenery stone 30kg. Podglądowa aranżacja wykonana na tych skałach. Cena:250 zł Odbiór osobisty, Radwanice pod Wrocławiem Wysyłka około 30zł w zależności od wybranego kuriera...

Sprzedam 50kg Dragon stone oraz 70kg Seiryu stone

Anonim 43627 w Giełda · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4914
Mam do sprzedania ok. 50kg Dragon stone oraz 70kg Seiryu stone. Sprzedam zarówno całośc jak i pojedyńcze sztuki. Cena do uzgodnienia.

Kraków/Skawina - Kupię Blyxa Japonica

AleksanderK w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1718
Witam, jestem zainteresowany kupnem roślinki - Blyxa Japonica. Bardzo proszę o informację poprzez wiadomość prywatną czy ktoś posiada na sprzedaż, wraz z ceną i czy istnieje możliwość wysyłki. Pozd...

Kupię Blyxa Japonica Kraków

slawko1 w Giełda · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1510
Hej, Kupię Blyxa Japonica z Krakowa z odbiorem osobistym. Interesuje mnie 8 sadzonek. Odebrałbym w okolicach 18-20 marca, bo wtedy startuje z akwarium :) Piszcie na priv, albo odpowiadajcie poniżej ...

Skimmer Aquastalka i wylot. 28KG scenery stone.

smalec w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1346
Sprzedam wlot do filtra z funkcją skimmera i wylot ze stali nierdzewnej. Na wąż 16/22 filtra zewnętrznego. Produkt jest polskiej firmy Aquastalka. W zestawie obręcze do regulacji przepływu wody. Długo...

przycinka mchów, paproci itd [wysyłka/kraków]

Sylwia^^ w Giełda · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2147
Cześć i czołem! :mrgreen: Krewetek nie widać, pora na cięcie roślin. To czego jest, duzo, dużo albo średnio dużo - zarzuciłam na allegro tj. https://allegro.pl/uzytkownik/schangri-pl ale rzadsze t...

Rośliny, mchy, bucki, paprocie [Wysyłka/Kraków]

Sylwia^^ w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1584
Kolejna przycinka - doszło trochę nowych tematów, trochę ubyło. Wysyłka w środę (kurier i poczta) ALLEGRO https://allegro.pl/uzytkownik/schangri_pl Pełna lista roślin: Fissidens Lhaha Forest ...

[Kupię] Kamień ADA Manten Stone

xman40 w Giełda · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2335
Kupię kamień ADA Manten Stone o wadze około 5kg i wysokości około 40cm, który chcę wykorzystać w aranżacji Iwagumi jako Oyaishi.

Statystyki

Ten temat przegląda 48 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570998
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.