Witam, jak w temacie, nie wiem co mama robic, a mianowicie - od jakiegos czasu rosliny zaczely rosnac jak szalone nie nadazam juz z przycinka. Zal mi moich rybek, biedactwa nie maja juz gdzie plywac, wyrzucam cale wiadra roslinek a przeciez nie sa to tanie rzeczy
roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 44109
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-lipiec/bablowanie-roslin.jpg
Bąblowanie roślin to jeden z efektów obserwowanych w akwariach ze sporą ilością światła i nawożeniem dwutle...
TenOdTego w Glony· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1682
Jak tam wrażenia z przeczytania ebooka „Masz glony w akwarium? To nie jest przypadek” od Pana od Ryb - Podwodne światy Aqua Test? Czy może nikt nie kupił?
Tych konkursów z nami już nie ma.: IIAC, AGA, EAPLC...
szkoda, budziły swego czasu wiele emocji...chyba czas rozruszać towarzystwo i podziałać z czymś na lokalnym podwórku ;)
Sebosska w Nawożenie· Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 15833
Siemka. Jakieś 4 miesiace temu kupiłem filtr ro Arka myaqua 1900. Filtr był polecany przez paru znanych mi ludzi. Ma dużą wydajność, ma fajny wygląd i jest kompaktowy, ale też nie jest tani.Ale do rze...
Łoś w Rośliny· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6106
Witam
Pisałem w innym dziale o moim akwarium i oświetleniu. Okazało się tak że mam 2x30 watt led tuby aquastel(plant i power) oraz mam 46 watt belke Fluval Plant 3.0 które ponoć daje około 3000 lumen...
jaztorunia w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5171
Witam.
Pierwszym raz mam narybek glonojada. Wykluły się po 5 dniach, narybek jest teraz cały czas w jaskini glonojad zrobił ja w skalę dragon Stone. Jaskinia jest dość ciasna jak glonojad do niej wejd...
Badman w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3126
Tuba Aquael D&N 14W nie zapala białego światła, diody niebieskie świecą się. Kabel zasilający był "luźny", tzn. jak pokręciłem to cały pasek z diodami i scalakami w szkle także się okręc...
Arturrro w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2349
Czołem.
Niby to niewielki „problem”, ale zastanawiam się, dlaczego Hygrophila corymbosa nie chce u mnie rosnąć? Nic się z nią złego nie dzieje, a w zasadzie NIC się nie dzieje. Nie rośnie, nie gnije, ...
Kacper183 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2399
Witam
Mam żółwia chińskiego i dzisiaj przeniosłem go ze starego akwarium do nowego 200l.
Problem w tym, że w poprzednim akwarium żółw normalnie nurkował a w tym nie może.
Nie wiem czy to wina akwariu...
Statystyki
Ten temat przegląda 370 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571607
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 369 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej