SICCE Shark i Voyager NANO - nano - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

SICCE Shark i Voyager NANO - nano

Liczba wyświetleń: 934·Brak odpowiedzi
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

Zapraszam do obejrzenia nowego filmu Szopena.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

redukcja-weza-filtra.jpeg

Jak podłączyć nano rurki do dużego filtra

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6334
redukcja-weza-filtra.jpeg Stajemy czasem przed problemem podpięcia rurek 12/16mm do węży o większej średnicy np. po wymianie filra na większy. Oczywiście nie musi się to wiązać z zakupem nowego komp...
YouTube

Sicce Shark Pro - recenzja filtra wewnętrznego

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1674
Zapraszam do obejrzenia. Link do opisów i cen: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=sicce+shark&search_in_description=0&inc_subcat=0
YouTube

Eheim Skim 350 do NANO akwarium

Clark_84 w Filtracja · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4879
Witajcie Zastanawiam się nad zakupem skimmera Eheim Skim 350 do kostki 30 l. Pytanie do osób mających ten produkt. Czy nie zrobi mi pralki w zbiorniku?

Nano akwarium - niewidoczny sprzęt

Totik w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2192
Cześć, zastanawiam się jak w nano akwarium ukryć sprzęt. Wiadomo w małym akwarium jest mało miejsca, więc każdy sprzęt wewnątrz psuje wygląd. Z filtracją jest jeszcze w miarę spoko bo można zastosować...

Filtr ro do nano akwarium - opinie

szkot w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2011
Chce uruchomić akwarium 25 litrów. Ma to być akwarium rafowe. Podmiany planuje robić 10% na tydzień, czyli około 2 litry na podmianę i może litr na dolewkę tego co odparuje. Z tego co się orientuje ...

JBL e900 do nano akwarium

slawko1 w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2902
Hej, Chce do swojego nano akwarium 27L założyć filtr zewnętrzny. Powtórnie musiałem nad zakupem multikani 800, maxikani 150, oase filosmart 100, eheim 2211. Jednak przypomniałem sobie że w piwnicy mam...

Filtr zewnętrzny do NANO akwariów

Rfck w Filtracja · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 8591
Przeglądając internety trafiłem na ciekawy filtr. Z tego co wiem jest tylko we Włoszech, nie wiem czy da się to kupić w ogóle ale idea jest super, wygląda elegancko, no i w zasadzie nie ma konkurencji...

Grzałka AquaLighter do NANO akwarium

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4399
almini.jpg Grzałka o mocy 8W i długości zaledwie 12cm to nowa propozycja marki AquaLighter przeznaczony do NANO akwarium oprócz ledowych lamp nano i pico. Opis produktu: https://sklep.roslinyakwari...

Cichy filtr kubełkowy do Nano Iwagumi 20L

sandkappa w Filtracja · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 4467
Zakładam nano 20L o wymiarach 36x22x26 w stylu Iwagumi. Akwarium stanie w sypialni na biurku, a filtr być może w szafce pod nim. Szukam filtra, który będzie wystarczający do 20L(woda krystaliczna), a ...

Nano akwarium filtr kaskada

GDC w Filtracja · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3506
Witam Czy ma ktoś rozeznanie w filtrach Aqua Clear? Mam kostkę 20 litrową. Na początku działał pat 1 (ok 400l/h max) i było wszystko ok, ale zachciało mi się upiększać i wymieniłem na kaskadę Versamax...

Statystyki

Ten temat przegląda 267 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 267 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.