Witam wszystkich forumowiczy oraz Wesołych Świąt.Jestem tu nowy😀.Chciałem sie dowiedziec za co odpowiada ta gumowa część znajduje sie ona w głowicy filtra AQUA NOWA NFC 1000.Zdjecie części poniżej.
324L akwarium biotopowe.
Płytka część strumienia górskiego Lata Kekabu w Lenggong, Malaysia.
W dzisiejszym filmie przeniesiemy się do Azji by zobaczyć zbiornik przedstawiający
płytką część strumieni...
marlowe w Sprzątanie· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 2563
Witam
Pewnie podobne tematy są już założone, ale coś nie mogę znaleźć :/
Mam takie roślinki:
Alternanthera rubra
Alternanthera rosaefolia
Cryptocoryne walkerii
Echinodorus Barthii
Rozrosły mi się o...
Bartosz102 w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 961
Akwarium o wymiarach zewnętrznych 120cm X 40cm X 53cm około 240l. Pokrywa drewniana robiona własnoręcznie, oświetlenie stanowią 2 świetlówki 30W o natężeniu światła dziennym około 5400K.Filtracja:filt...
Natalia_Ch w Zwierzęta· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5771
Zastanawiam się czy mogłabym wybrać Rybki które są wrażliwe na zmiany temperatur np. takie jak skalary. Oswoiłam się już nieco z tematem, ale nadal zastanawiam się jakie rybki wybrać do akwarium. Pros...
Mcj123 w Filtracja· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2097
Witam,
Ostatnio czyściłem mój poczciwy filtr eheim 2228. Gdy doprowadzałem do porządku wirnik i jego okolice z filtra wypadła taka oto część. Nie mam pojęcia co to jest skąd się wzięła (wypadła z okol...
kubakus7878 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 897
Wczoraj przyszły na świat małe pawie oczka około 20 szt i w tej chwili są w kotniku.Mam jeszcze akwarium 30 l i czy mam je tam włożyć do niego?
I co moze być w takim akwarium z samym narybkiem ?...
Radek Baszak w Akwaria· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 19645
tw.jpg
Czołem wszystkim!
Chciałbym podzielić się z Wami projektem jaki zrealizowaliśmy wspólnie - ADA Polska oraz Pracownia Roślin Wodnych - w siedzibie ADA Polska, celem poszerzenia istniejącej już...
Radek Baszak w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8609
tw.jpg
Czołem,
za oknem już jesiennie, zatem najwyższa pora na drugą cześć relacji z naszego projektu 'Twins 90' :).
Tym razem zbiornik zakładany przez Adama Paszczelę, dość niekonwencjonalny z rac...
admer w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 11324
Witam
Akwarium o wymiarach 60x55x60. Obecnie zamieszkałe przez Bystrzyki Amandy, Zwinniki Czerwonouste oraz Neony Innesa. Obserwując akwarium zauważyłem że 95 % rybki przebywają w dolnej lub środko...
Statystyki
Ten temat przegląda 380 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 380 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej