Kolor tła - jakich używacie? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kolor tła - jakich używacie?

Liczba wyświetleń: 1632·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

25 mar 2020, 12:48 Kolor tła - jakich używacie?  (#1)  

Hej, możecie pokazać swoje akwaria z różnymi kolorami tła. Stoję przed wyborem a zawsze miałem czarne a widzę że są ładne w odcieni bieli.

coolfon1988
Ranga: Aktywny użytkownik

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Tutaj masz zdjęć do wyboru do koloru:
https://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusj ... m.php?f=16
https://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusje/akwarystyka/galeria/200l-opti-astar-75237.html
https://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/galeria/180l-roslinne-astar-73663.html
"... pamiętaj, że założywszy akwarium, nakładasz na siebie stały obowiązek właściwej opieki nad hodowanymi zwierzętami. A to już jest sprawa kultury i wrażliwości ..."
Pozdrawiam, Andrzej

astar
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Osobiście mam u siebie taką mleczną okleinę na szyby i okna :) nieduży wydatek efekt jest taki:
https://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusj ... 78299.html
A tu filmik Jurjisa: https://www.youtube.com/watch?v=fRpjWee5uRA&t=4s

psujenator
Ranga: Zainteresowany tematem

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG_7171.JPG

Nowy kolor zestawów akwariowych JUWEL

Piotr Baszucki w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2730
Dostępny pod koniec roku. IMG_7171.JPG
YouTube

Co ma wpływ na kolor krewetek?

MaximTheTerrible w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1482
Co ma wpływ na kolor krewetek? Wszystko na ten temat w nowym filmiku. Zachęcam do subskrybcji kanału... to motywuje do tworzenia nowych rzeczy :)

Jakich nawozów używacie?

Norkoc w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3814
Cześć, jakich nawozów używacie do swoich akwariów? Jakie polecacie? Nawozy w płynie albo do podłoża? Testowałem linię Aqua art kapsułki i w płynie. Macie coś lepszego? Czy te droższe nawozy różnią się...

Trudny do usunięcia osad na szybie od foliowego tła

Cytrynka w Szkło i meble · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3375
Cześć, po 5 latach funkcjonowania mojego LT postanowiłam zrobić restart i zmianę aranżacji. Po odklejeniu tła, którym było takie czarne, foliowe tło przyklejone przed laty na wodę z płynem do mycia na...

Kolor roślin

Yoda40 w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1961
Hej. Mam problem moja większość roślin czerwonych się nie wybarwia po restarcie są zielone . Mam mogę je "pogonić" by nabrały koloru

Dziwny kolor nawozów.

dawpadix w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2275
Witam nawożę solami i zastanawia mnie czemu nawozy po jakimś czasie robią się o kolorze herbaty np. mgso4 a taki żółtawy np. kno3 lub kh2po4. Używam konserwantów e300 e202.

Kolor glona?

kuubaw w Glony · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2977
Witam , mam problem z tym glonem ,jeśli to glon?,jak z tym walczyć?

Nawożenie, do jakich stężeń dążyć?

pimowo w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2238
Hej, Chciałbym Was podpytać o nawożenie akwarium. Na tą chwilę nie mam jakiś problemów, ale nie do końca wiem ile czego powinno być. Jedyny problem jaki mam to trochę nitek na mchach (na roślinach nie...

Prośba jakich bylo wiele - problem z roślinami i nawożeniem

slv_slv w Nawożenie · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 14676
Witam Pisze do Was z prośbą o pomoc. Jestem po lekturze wielu opisów, jestem cierpliwy, ale tym razem sam sobie nie poradzę ... Co do akwarium nie mam duzych wymagan, ale wczesniej wszystko roslo be...

Żółty kolor indykatora CO2

młody akwa maniak w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1945
Induktor zmienił kolor na żółty czyli co2 jest za dużo co2 dozóje 24h/7 i moje pytanie jak mogę obniżyć by co2 było w normie?

Statystyki

Ten temat przegląda 428 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571606
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 427 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.