Piotrze coś co wiedziałem od początku dopiero teraz jest zauważone Jedna osoba coś podziałała z patentami, doszedł drugi, teraz czas na Georga ciekawe kiedy pierwszy film z jego patentami. Jak pokaże takie jak karta i ten lejek żeby mu woda w trakcie podmiany nie rozwaliła substratu to dla mnie osobiście w internetach nie ma czego szukać Jeden wielki syf i chyba specjalnie robienie z ludzi "idiotów" aby podtrzymać to co się samemu publikuje.
@87Brad87: tako stałem się hejterem Do Jurisa dołączyła mi alergia na GreenAqua (po realizacji przesyłki odwlekanej w nieskończoność). Mimo tego i tak oglądam, a później marudzę Ot starość. Przy okazji, zerknijcie w filmy peha68, większa wartość treści
Wiecie jak ja oglądam protipy? na telefonie w YT wystarczy najechać na film i wam się odtwarza bez klikania bez głosu tylko obrazki oglądam( pewnie każdy to wie kto ma smartfona- i to jest ta sama wartość co te tipy) Czy ja wiem czy starość, każdy zwali na "takie mamy czasy" wg mnie straszne. Czekam na prawdziwego ,super tipa, takiego "wow" to coś wam napiszę...
rafau napisał(a):@87Brad87: tako stałem się hejterem Do Jurisa dołączyła mi alergia na GreenAqua (po realizacji przesyłki odwlekanej w nieskończoność). Mimo tego i tak oglądam, a później marudzę Ot starość. Przy okazji, zerknijcie w filmy peha68, większa wartość treści
Ja zacząłem oglądać azjatów, filmy z krzaczkami zamiast napisów, zero p@*%& ale obraz przekazuje wystrarczająco dużo treści, poza tym oni mają jakąś wrodzoną skromność i brak pozerstwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej