Hej, Na stronach Twinstar nie ma informacji jakiej szerokości może być akwarium dla tego światła. Ktoś orientuje się jaka jest max szerokość akwarium przy, której oświetlone będzie cała powierzchnia? Pozdrawiam
Jacek Pawłowski w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1980
Hej
W tym filmie prezentujemy zupełnie nową lampę Twinstar S serii 5. Twinstar w końcu wprowadził na rynek inteligentną lampę LED sterowaną aplikacją! ?si=zHqoT_U-z4-Z-73a
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3059
sline-new.jpg
Otrzymałem dziś e-mail z Twinstara:
Cieszymy się, że możemy podzielić się naszym najnowszym przełomem w technologii oświetlenia akwariowego.
Firma TWINSTAR ciężko pracowała nad stwo...
guzi75 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3282
Witam właśnie dotarła do mnie lampa Twinstar Light 60B II, z sterownikiem, i nurtuje mnie jedno pytanie w tym sterowniku można ściemniać, rozjaśniać, ustawić czas świecenia, 6 -8 -10 godzin, no i oczy...
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1545
pomaranczowe.jpg
Good morning,
Almost 10 years ago, TWINSTAR was the first brand to launch full-spectrum RGBW aquarium lighting. In 2023 and after three intensive years of development, we are once...
guzi75 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 8402
Witam czy do tej belki {zdjęcie 1}, można dopasować jakiś kontroler LED. Wiem, że jest wbudowany ściemniacz, ale ponoć Twinstar LED Dimmer-kontroler {zdjęcie 2} , jest niekompatybilny. Czego można uży...
sosna_18 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6112
Witam wszystkich.Potrzebuje pomocy a może bardziej porady.Mam lampkę do akwarium taka jak w temacie,na niej jest przycisk dotykowy do sterowania oświetleniem.Po podłączeniu jej pod włącznik czasowy ,t...
DamianKr w Oświetlenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5075
Witam,
Aktualnie posiadam lampę Twinstar 1200S o mocy 110W. Oświetla ona akwarium długie na 120cm i wysokie na 60cm.
W sklepie zoologicznym widziałem ostatnio lampę Hyperspot Skylight które również...
Sawiol w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2034
Witam .
Jak w temacie .
Czy ktoś używa lub używał tej lampy .
Planuje ja zmienić w akwa 60cm długości w którym rzecz jasna intensywnie nawize i stosuje co2
Statystyki
Ten temat przegląda 760 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 760 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej