Karmnik Juwel EasyFeed - nominacja do produktu roku - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Karmnik Juwel EasyFeed - nominacja do produktu roku

Liczba wyświetleń: 1577·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Piotr Baszucki Nowa Ruda

Zapraszam do głosowania na produkt akwarystyczny:
opis karmnika znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/juwel ... 10905.html

Całość środków z SMSów przekazana zostanie na schronisko dla zwierząt.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Krzysztof Radziszewski Zamość PL, Manchester UK.
Hej Piotrze, a jest możliwość zagłosowania na karmnik Tetra?

Krzysztof Radziszewski
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Zamość PL, Manchester UK.

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

Karmnik automatyczny Tetra myFeeder

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 13423
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-myfeed-2-d14b2aa2de9ff7881108785ac9c7a586.jpg Unikalna technologia potrójnej ochrony pozwala na optymalne zachowanie jakości pokarmu, zapobi...

Zestawy Juwel na żywo

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/administrator/images/stories/wiadomosci/2015/12592/lido1.jpg W naszej galerii w Krakowie znajdziecie zarówno nasze firmowe zestawy RA, jak i modele znanych firm akwar...

Zestawy Juwel na żywo

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/administrator/images/stories/wiadomosci/2015/12592/lido1.jpg W naszej galerii w Krakowie znajdziecie zarówno nasze firmowe zestawy RA, jak i modele znanych firm akwar...
YouTube

Karmnik Tetra myFeeder

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4449
Marka Tetra wprowadziła do oferty produktów automatyczny karmnik dla ryb akwariowych myFeeder,  współpracujący z najpopularniejszymi rodzajami pokarmu... Czytaj więcej »
2015-08-04_213503.jpg

Automatyczny karmnik dla ryb

Casteleman w Zwierzęta · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 10495
Temat wczoraj zniknął, jeszcze raz wrzucę, jeżeli można. Mam akwarium 112l ze standardowa pokrywą (2 otwory do karmienia ryb) W planach zakup automatu karmnika. Pytanie dla doświadczonych w tym zakre...

Obsada Juwel Lido 120

przemeee w Zwierzęta · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6844
Witam, Na forum jestem już sporo czasu, ale akwarium od dawna nie posiadam. Przypadkowo trafiłem na ogłoszenie kilka km od miejsca zamieszkania ze zbiornikiem 61x41x58h i bez chwili zastanowienia pos...

Ile razy do roku zbrojnik moze skladac jajka

Rafal 12 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3343
Nie wiecie ile razy do roku zbrojnik moze skladac jajka bo u mnie ma juz 5 raz i nie wiem co z tym robic musze chyba rozdzielic samca od samicy

Karmnik automatyczny dla ryb EHEIM

Kalejdoskop w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4070
witam. Potrzebuję karmnik automatyczny, czasami wyjeżdżam na tydzień czy na kilka dni, wybór to raczej eheim, mam kilka sprzętów tej firmy i jestem zadowolony, są 2 modele: eheim 3581 i 3582 cena jest...

DIY - Karmnik dla krewetek - piotrek_pajak

piotrek_pajak w Zwierzęta · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 8569
Witam wszystkich, chciałem się podzielić z Wami moją najnowszą konstrukcją. Jest to prototyp karmnika dla krewetek, wykonany z resztek plexi jakie były pod ręką ( stąd na plexi dużo rys - wybaczcie)....

DIY - Karmnik dla rybek - piotrek_pajak

piotrek_pajak w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1765
Tym razem przedstawiam karmnik dla rybek do pokarmu płatkowego. Założenie było takie, że wykorzystuję to co mam w domu, bez dodatkowych kosztów. Jako że w domu był wolny sterownik minutowy musiałem ...

Statystyki

Ten temat przegląda 141 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570983
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.