Prezentacja zapowiada się przekozacko. Jeżeli uda im się zrealizować to co planują to będzie totalny odlot. Chciałoby się pojechać osobiście na te targi
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 69 · Wyświetlenia: 77543
Na forum bardzo często padają pytania jakiej firmy filtry są godne polecenia.
Pomóżmy początkującym oddając głos w ankiecie nt. marek posiadanych przez nas filtrów.
Ponieważ wielu z nas posiada więc...
densen w Zwierzęta· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8081
Witam
Chciałem się tutaj pochylić na pokarmami suchymi firmy Tropical. Słyszałem różne opinie i przeważa w nich to że na dłuższy czas nie powinno się karmić Pokarmem suchym Tropicala. Słyszałem też ...
🤔 Czy wiesz, że posiadanie akwarium przynosi wiele korzyści fizycznych, psychicznych i emocjonalnych? 🌱
Życie pędzi szybko i czasami może przytłaczać. Wprowadzenie akwarium do domu lub miejsca pracy ...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2812
podloze-tropica-aquarium-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane p...
Zbigniew w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 28
Witam,
Czy ktoś wie jaki ma skład nowy preparat Tropica Carbon Nutrition? Czy to jak zwykle aldehyd glutarowy czy coś ciekawszego? Stosuję to w nano akwarium, gdzie nie mogę stosować CO2 z butli....
korben28 w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3350
Witam, pytanie może dziwne, czy można nawozić zieloną tropicą w dawkach dziennych ? Niby w instrukcji jest napisane raz w tygodniu, czy zrobi to różnice? Mam automatyczny dozownik, który nie ma możliw...
Statystyki
Ten temat przegląda 746 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 746 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej