Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1762
aqct3-1.png
Skylight wypuścił długo oczekiwany sterownik Wifi.
Po długim okresie testów trafił on na rynek, w cenie identycznej jak poprzednia "manualna" wersja.
Link do opisu w sklepie:
...
DamianKr w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5021
Witam,
Zakupiłem do swojej lampy Twinstar 1200s sterownik, z funkcją wschodu i zmierzchu.
Pytanie jak zaprogramować lampę? Rozumiem, żeby łącznie świecić 10h, czyli u mnie to jest od 10 do 20.
Ale c...
DamianS w Oświetlenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 9009
Witam,
Zakupiłem sterownik do mojej lampy ale nie za bardzo wiem jak go ustawić. Czytam w instrukcji że w trybie auto osobno ustawiam siłę kanału ciepłego i zimnego.
Generalnie dzisiaj będę zalewał sw...
prezes_jelonek w Oświetlenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5052
Witam szanowne grono. Jak w temacie, czy ktoś z Was próbował już przerobić ten sterownik pod Power LED... Moja lampa obecnie jest sterowana przez TC-421 ale nie jestem z tego sterownika zadowolony (ja...
j666 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 7004
Mam kpl lampa na power LED i oryginalny 4-kanałowy sterownik ( 24 V ) połączone wtyczką DB-9. Chciałbym mieć możliwość podłączenia i sterowania tej lampy z TC421/420 ( więcej funkcji ), ale nie mam op...
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4375
W krajowej dystrybucji pojawiły się nowe sterowniki do lamp Chihiros.
Moduł Commander 1 pozwala na regulację pracy belek za pośrednictwem smartfona z zainstalowaną aplikacją mobilną.
Zobacz opis w s...
Arturp w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1880
Witam mam pytanie czy ktoś może posiada gotowe ustawienia cyklu dobowego dla 3 kanałów do tego sterownika posiadam belkę led 3 kanały biała czerwona i niebieska barwa. Z góry dziękuję.
astar w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4974
Czy miał ktoś do czynienia z takim sterownikiem do led:
leddimmerpro.jpg
Cztery kanały, podtrzymanie pamięci, proste programowanie, 24 miesiące gwarancji i polska produkcja. Miałem zastosować TC-420...
Statystyki
Ten temat przegląda 513 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571617
• Liczba wątków: 49483
• Użytkownicy: 36916
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 513 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej