Intermag plus Bio-Line - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Intermag plus Bio-Line

Liczba wyświetleń: 1112·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

29 gru 2019, 15:17 Intermag plus Bio-Line  (#1)  

Cześć . Ostatnio zakupiłem małą buteleczkę mikro intermag plus firmy Bio Line . Koncentrat jest koloru zielonego . Czy jest to ten sam nawóz co orginalny intermag plus ? bo z tego co wiem to orginał jest brązowy . Od czasu kiedy stosuje to mikro według kalkulatora zulixa coś negatywnie zaczeło mi się dziać z roślinami .

bieniolubo23com
Ranga: Zainteresowany tematem

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Easy-Life EasyCarbo Bio - nowa, naturalna wersja węgla w płynie

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1956
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/easy-life-easycarbo-bio-nowa-naturalna-wersja-wegla-w-plynie_1_intro.jpg Nowość w ofercie Easy-Life. W sprzedaży pojawiła się nowa odsłona jednego...
Image1723315930.147119.jpg

Bakterie wewnątrz bio mediów

AquaMolitor w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1332
Hej! Taka ciekawostka. Organizowałem sobie dziś na nowo kubeł i pomyślałem, że po chłopsku zajrzę do wnętrza trzyletniego „matrixa” ;) Jak wiemy-bakterie żyją w biofilmie. Nie ma biofilmu, nie ma ko...
podloze-fluval-bio-stratum-plant.jpg

Batalia podłoży aktywnych - Fluval Bio-Stratum Plant

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2887
podloze-fluval-bio-stratum-plant.jpg Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dan...
sline-new.jpg

Nowość - TWINSTAR S-line IV

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3122
sline-new.jpg Otrzymałem dziś e-mail z Twinstara: Cieszymy się, że możemy podzielić się naszym najnowszym przełomem w technologii oświetlenia akwariowego. Firma TWINSTAR ciężko pracowała nad stwo...
butla.JPG

Montowanie elektrozaworu do reduktora butli co2 bio

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6478
Witam Jestem raczej szczęśliwym posiadaczem butli co2 greenbubbles bio z elektrozaworem. I tu mam takie pytanie bo jeszcze w tej kwestii jestem troche ciemny. Czy jak jest założony elektrozawór na re...
bio-fs100-filtr2.jpg

Zestawy akwariowe Aquael z filtrem BIO-FS

roslinyakwariowe.pl w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2129
bio-fs100-filtr2.jpg Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty zestawów akwariowych Aquael modeli z wbudowanym filtrem panelowym BIO-FS 100. Jedno urządzenie zapewnia filtrację, napowietrzanie i ...

Podłoże aktywne plus piasek koralowy

marlowe w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2825
Pisałem o tym w swoim wątku, ale może zapytam jeszcze tutaj. Pytanie bardziej do osób które to wykonały a nie dla teoretyków. Chodzi mi o o podłoże aktywne w wersji super powder 1-2mm pod spód a na to...

filtr kubełkowy plus reaktor co2 do akwarium 30 litrów

szkot w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3884
Dzień dobry Mam akwarium 30 litrów 29x29x35cm na dużym stole. Co2 jest podawane z butli niskociśnieniowej na dyfuzor. Chcę zastosować zewnętrzny lub wewnętrzny reaktor co2 aby gaz się w 100% rozpuszc...

Czy taki reduktor będzie pasować do butli z bio ?

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3567
Witam Od razu domyślam się jakie będą komentarze że ładuje silnik Ferrari do malucha ale no nie mam gdzie nabić butli takiej z prawdziwego zdarzenia gazem co2 więc musze korzystać z bio co2. Mam taki...

Rozpoczęcie przygody z Co2 tyle że bio

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5874
Witam Od dłuższego czasu chciałem mieć zestaw do Co2 do akwarium. Niestety w mojej okolicy nie ma gdzie nabić butle a samochodu nie mam aby pojechać gdzieś dalej aby nabić(mieszkam w Łodzi na Retkini...

Statystyki

Ten temat przegląda 1247 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571005
 •  Liczba wątków: 48807
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1246 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.