Ogłoszenia sprzedaży, kupna i wymiany.
Witajcie!
Poszukuję zestawu CO2 2/5l. Co istotne to poszukuję butli która włącznie z zaworem będzie nie wyższa niż 70cm. Ewentualnie jak macie jakieś dobre oferty na nowy sprzęt to też byłym chętny za pomoc
-
Adamowik
●
- Ranga: Stały bywalec
Witam.
Posiadam taki zestaw gdyby był Pan dalej zainteresowany to proszę o kontakt tel. 505069611
-
zoddo
●
- Ranga: Dopiero zaczynam
Powiązane tematy
Sprzedam kompletny zestaw akwariowy:
- Akwarium Trzmiel 84L, przednia szyba OptiWhite. Wymiary: 70x30x40
- Zestaw CO2: butla Aquario 2L, reduktor z dwoma zegarami, zaworek precyzyjny Grun, szklany dyf...
Akwarium VIV ultraclear 60x30x36 - szyba 6mm szczelne, żadnych pęknięć, ukruszeń itp, normalne ślady używania
Filtr Fluval 207 - dodatkowo do niego wlot i wylot NEO FLOW L PREMIUM SKIMMER 2 16/2 i prz...
Witam,Poszukuję sprawnego silnika (głowicy) do filtra Aquael Unimax 500 (część pasuje również od modelu Unimax 700). W moim dotychczasowym egzemplarzu doszło do zwarcia elektrycznego, przez co filtr j...
Cześć, poszukuję drobnotki nadobnej (15-20 sztuk).
Tylko w promieniu do 50-60 km od Żukowa w województwie pomorskim.
Z góry dzięki za info/pzdr
Witam
Chcę zakupić z dwie sztuki tej ryby, czy ma Ktoś do sprzedania ? opcja z wysyłką mile widziana, odebrać mogę osobiście
ale jeżeli jest Ktoś powiedzmy z Jaworzna lub bliskich okolic.
Kupię wyżej wymieniony preparat. Jeśli ktoś wie ewentualnie na jakiej stronie mogłabym go kupić, prosiłabym o odpowiedź (z tego co wiem nie jest dłużej dostępny w Polsce).
Witam,
Sprzedaje akwarium 72l zalane z rybkami. Dane w aukcji. Moze ktos ze szczecina sie znajdzie chetny.
https://www.olx.pl/d/oferta/akwarium-72l-zestaw-ultramax-1500-szafka-rybki-CID103-ID15rxa...
Hej
Może ktoś z was ma taką pokrywę na sprzedaż?
Aquael nie ma i nie będzie dostępna.
Kupię nadwyżki roślin z przycinki. Mogą być po 2-3 sztuki byle wiele gatunków. Muszę sprawdzić jakie się przyjmą, a jakie nie. Co do szczegółów, to PW.
Jak w temacie.
Wyszła z oficjalnego obiegu, może ktoś ma w swoich zasobach i może sprzedać.
Cryptocoryne Lutea Hobbit
|