Zapraszamy do zapoznania się z listą nowości marki QualDrop. Znajdziemy wśród nich pokarmy dla młodych krewetek, nawozów azotowy i magnezowy oraz specjalny stymulator wzrostu roślin...
Piotr Baszucki w Technika CO2· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1079
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg
Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
akwaAmator w Technika CO2· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4819
Witam
Ktoś używa tego reaktora ?
Obejrzałem kilka filmów na YT i wygląda to solidnie i spełnia swoje zadanie ,ale cena zabija .
Jednak poszukałem ,poszperałem i zakupiłem na chinskim portalu za po...
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1537
Rich-Solution-1200x630-px.jpg
Do gamy nawozów QualDrop trafił preparat Rich Solution:
ich Solution to preparat makroelementowy zawierający łatwo przyswajalne formy azotu i fosforu. Jest przeznaczo...
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1537
gtaqua10.jpg
Zapraszam do zapoznania się z nowościami marki GTAqua, dla użytkowników strony rabat 10% w przedsprzedaży z kodem rabatowym ważnym do 7 września: gtaqua10
Link do sklepu: https://skle...
DamianS w Filtracja· Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 18442
Witam szanowna akwa brać!
Powiem krótko, dwa lata nie miałem zbiornika i teraz przyszedł czas na założenie. Baniak 240L + Skylight L + Biomaster 600.
Wypadłem trochę z tematów i chciałbym się dowiedz...
Armek w Podłoże· Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 11858
Temat zakładam w celu podzielenia się nowościami, ciekawostkami itp. informacjami na temat stosowanych podłoży w akwariach ogólnie nazywanych LT.
Jeżeli ktoś znalazł coś ciekawego w tym temacie lub ch...
coolfon1988 w Nawożenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 12146
Cześć, nawożę od jakiegoś czasu qualdrop BASIC i FORTE Fe. Do wody RO dodaje też mineralizator qualdrop. Teraz mam pytanie czy muszę jeszcze czymś nawozić czy to już wszystko bo zastanawia Mnie czy da...
przemogasior w Nawożenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3666
Cześć.
Czy mieliście taką sytuację, że woda RO po mineralizacji Qualdropem GH+ Plant i KH builder ma parametry wyższe niż powinna mieć wg przyjętego dawkowania?
Woda RO na pewno ma zerową twardość. D...
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 10440
Na rynku pojawią się kolejne nawozy marki QualDROP.
Tym razem będą to:
Basic Grow (nawóz makroelementowy ) i Fe Forte (żelazo + mikroelementy i pierwiastki śladowe).
Jest to linia Basic Line która ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 404 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej