Chihiros doctor w wersji bluetooth - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Chihiros doctor w wersji bluetooth

Liczba wyświetleń: 3033·Brak odpowiedzi
Identyfikacja i walka z glonami i sinicami. Skuteczne metody zapobiegania.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

Na Polski rynek trafił najnowszy model jonizatora Chihiros Doctor III w wersji sterowanej za pośrednictwem łączności bluetooth.

Zobacz dokładny opis

mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Glony

Powiązane tematy

doctor5-4.jpg

Chihiros Doctor 5 - najnowszy model jonizatora

Piotr Baszucki w Glony · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 12908
doctor5-4.jpg Najnowszy model Chihiros Doctor 5 to inteligentny jonizator, który pomaga ograniczać rozwój glonów, poprawia klarowność wody i wspiera zdrowy wzrost roślin w akwarium. Urządzenie pracu...
IMG_20211218_160220.jpg

Jonizator Chihiros Doctor 3

Piotr Baszucki w Glony · Odpowiedzi: 80 · Wyświetlenia: 57567
newdoctor.jpg Pojawiła się właśnie najnowsza (trzecia) edycja jonizatora Chihiros - łączy w sobie funkcjonalność dotychczasowych modeli w jednym oprogramowaniu. Poniżej filmik poglądowy: a szczeg...
Screenshot_2023-06-20-22-13-21-130_cn.chihiros.chihiros_magic_new.jpg

Problematyczny Chihiros Doctor Mate

guzi75 w Glony · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4695
Cześć wczoraj doszedł wreszcie Chihiros Doctor Mate i są same problemy ale to nie z nim, tylko aplikacja TRAGEDIA poustawiane wszystko mam TDS wczoraj 299 no dziś wyskoczyło 340 baniak 31L, i po CONFI...

Dostawa lamp Chihiros

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2015/12592/lampy-chihiros1.jpg Właśnie przyjechała nowa dostawa lamp LED Chihiros. Zapraszamy do zakupów, przygotowaliśmy dla Was propoz...
YouTube

Sterylizatory Chihiros Doctor

roslinyakwariowe.pl w Glony · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 34247
tww.jpg Chihiros Doctor Sterylizatory typu Twinstar zdobywają coraz większą popularność z uwagi na nieinwazyjne zapobieganie glonom w akwariach roślinnych. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą k...
YouTube

Recenzja sterylizatora Chihiros doctor

Piotr Baszucki w Glony · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 6127
Napisy w języku angielskim.

Chihiros WRGB 35w 1800 L 2 SLIM i zielony nalot

mariusz jakuc w Glony · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2434
czy lampa Chihiros WRGB II SLIM 45 35W, 1800Lumen może być za silna , w aplikacji dałem ja na 100% Akwarium o wymiarach 50x30x30 , na razie średnio obsadzone, wszystkie rośliny idą w gore i widać ze...

Jonizator Chichiros Doctor - niecałe 3 miesiące użytkowania

adasko w Glony · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 11894
Witam, "Nie chwal dnia przed zachodem słońca" chciałoby się powiedzieć. Chwaliłem w inny poście jak dobrze się spisuje Jonizator Doctor Chichiros i przechwaliłem. O skuteczności działania ni...

Chihiros doctor Super a wielkość akwarium

pt123 w Glony · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1807
Mam akwarium o wymiarach 120 x 50 x 45 (czyli brutto 280 litrów). Toczę walkę z zielenicami i na razie wszystkie metody stabilizowania nawożenia i parametrów nie dają efektów. Nieśmiało zaczynam rozw...

Chihiros doctor/doctor2

Spartan w Glony · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 24878
Witam. Dostałem w prezencie jonizator chihiros doctor 2 plants nano. Czy ktoś wie jaka jest różnica pomiędzy starym modelem (doctor) a nowym (doctor 2). Chodzi mi o różnicę na podstawie, której wyciąg...

Statystyki

Ten temat przegląda 411 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 411 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.