Pielęgnice afrykańskie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Pielęgnice afrykańskie

Liczba wyświetleń: 941·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Bruski148 szczecin

27 lut 2019, 17:28 Pielęgnice afrykańskie  (#1)  

posiadam 25 sztuk

Aulonocara fire fish-5

Cynotilapia afra jalo reef-5

Metriaclima estherae red red-5

Pseudotropheus sp. elongatus chewere-5

Metriaclima maisoni reef-5

po 3 miesiącach zobaczyłem jak ryby się otrząsały z czegoś dostały czarnych kropek na ciele i płetwach stosuje Bactoforte s SERRA- i sól nie jodowaną prosze o pomoc

Bruski148
Ranga: Początkujący

Miasto: szczecin

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Endemiczne pielęgnice z Madagaskaru

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1086
Zapraszam do obejrzenia prelekcji Piotra Korzeniowskiego. Materiał opracowany przez Tyrrila.
YouTube

Pielegnice vs karmiąca dłoń

girzol w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1265
Zastanawiam sie nad wprowadzeniem do akwarium duzych pielegnic jak pawiooka bądź jedna z akar. zastanawia mnie jedna rzecz czy te ryby są w stanie ugryźć dlon w momencie " gmerania" w akwarium? Czy wy...

Jaką pielęgnice do skalarów

orzelspc w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2727
Witam Akwarium 240l. Woda ro+kran gh 10, pH 7,5 Obsada: 5 skalarów, 8 miedzik obrzeżony, 15 neon inessa, 2 glonojady, 3 kosiarki, 4 kiryski ciemnoplamiste, sąsiad wymienił mi rośliny na gupiki. Tych o...

Duże pielęgnice do akwarium roślinnego

qqrq w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3166
Czy są jakieś pielęgnice większych rozmiarów (nie mówię o pielęgniczkach, typu kakadu, ramirez) do zbiornika 800 litrów które by nie tykały roślin?

Pielęgnice Ramireza dziwne zachowanie

szopcio2008 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4719
Witam od dwóch dni moja parka pielęgnic Ramireza stroszy się do siebie i próbuje walczyć ze sobą 100% że jest to samiec z samicą, wcześniej zgodnie pływały razem o co chodzi? Czy to jakieś gody?...

Prosba, obsada akwarium pielęgnice

Anonim 53442 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1158
W itam. Postanowiłam zrealizować swoje marzenie z dzieciństwa i założyć akwarium. Od kilku tygodni czytam forum, jeżdżę po sklepach zoo i od nadmiaru informacji czuje się coraz bardziej beznadziejnie....

Pielęgnice w akwarium roślinnym

admer w Zwierzęta · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 8798
Witam Czy oprócz Pielęgniczki Ramireza są jakieś gatunki pielęgnic/pielęgniczek które nadają się do ogólnego akwarium roślinnego? Pozdrawiam Adrian

Pielęgnice papuzie i glonojad co zrobić ?

andrzej2000 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4484
Witam mam akwarium 240 l mam w nim pielęgnice papuzie , glonojada 35 cm i inne rybki . mam problem , mianowicie papuzie mi gryzą inne ryby i robią szum w akwarium a ten duży glonojad wyrywa mi rośliny...

Pielęgnice skośnopręgie w akwarium roślinnym -pytanie

kroki9 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1387
Witam serdecznie Czy ktoś próbował hodować w akwarium roślinnym pielegnice skośnopręgie? Znalazłem kilka baniaczków z tymi pielegnicami ale były to zazwyczaj młode osobniki, które siłą rzeczy nie mog...

Barwniak czerwono brzuchy i kakadu pielęgnice

Damian92 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4253
Cześć wam mam pytanie czy mogę trzymać te dwa rodzaje gatunków ryb podanych w temacie razem ?

Statystyki

Ten temat przegląda 318 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570974
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Piotr Baszucki i 316 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.