po 3 miesiącach zobaczyłem jak ryby się otrząsały z czegoś dostały czarnych kropek na ciele i płetwach stosuje Bactoforte s SERRA- i sól nie jodowaną prosze o pomoc
girzol w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1265
Zastanawiam sie nad wprowadzeniem do akwarium duzych pielegnic jak pawiooka bądź jedna z akar. zastanawia mnie jedna rzecz czy te ryby są w stanie ugryźć dlon w momencie " gmerania" w akwarium? Czy wy...
szopcio2008 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4719
Witam od dwóch dni moja parka pielęgnic Ramireza stroszy się do siebie i próbuje walczyć ze sobą 100% że jest to samiec z samicą, wcześniej zgodnie pływały razem o co chodzi? Czy to jakieś gody?...
Anonim 53442 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1158
W itam.
Postanowiłam zrealizować swoje marzenie z dzieciństwa i założyć akwarium. Od kilku tygodni czytam forum, jeżdżę po sklepach zoo i od nadmiaru informacji czuje się coraz bardziej beznadziejnie....
andrzej2000 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4484
Witam mam akwarium 240 l mam w nim pielęgnice papuzie , glonojada 35 cm i inne rybki . mam problem , mianowicie papuzie mi gryzą inne ryby i robią szum w akwarium a ten duży glonojad wyrywa mi rośliny...
kroki9 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1387
Witam serdecznie
Czy ktoś próbował hodować w akwarium roślinnym pielegnice skośnopręgie? Znalazłem kilka baniaczków z tymi pielegnicami ale były to zazwyczaj młode osobniki, które siłą rzeczy nie mog...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Piotr Baszucki i 316 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej