Witam ponownie, takie mi się pytanie właśnie nasunęło, czy umieszczacie kamienie bezpośrednio na szybie/dnie akwarium? Bawię się tym hobby już trochę czasu i zawsze umieszczałem skały na podłożu, tym razem umieściłem je bezpośrednio na szybie, nie są to jakieś duże okazy. Widziałem na filmach śp. Pana Amano że też tak robił więc chyba raczej nic się nie powinno stać ?
E tam, chyba nie będę kombinował. . Z drugiej strony przecież w akwariach morskich skałę układa sie jednak bezpośrednio na szybie akwarium i jakoś nic się nie dzieje .
Tenarion w Szkło i meble· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4143
Cześć,
niestety przy tworzeniu kompozycji "dotknąłem" kamieniem przedniej szyby od wewnątrz. Powstały 3 niewielkie odpryski (największy około 1 mm długości, 0,5 mm szerokości, wyczuwalny je...
Cytrynka w Szkło i meble· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3398
Cześć, po 5 latach funkcjonowania mojego LT postanowiłam zrobić restart i zmianę aranżacji. Po odklejeniu tła, którym było takie czarne, foliowe tło przyklejone przed laty na wodę z płynem do mycia na...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 234 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej