Wie ktoś co to za pokarm dokladnie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wie ktoś co to za pokarm dokladnie

Liczba wyświetleń: 1008·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam wie ktos co to dokladnie za pokarm. Jest on 3 skladnikowy. Konczy mi sie i chce zakupic taki sam a nie moge znaleźć takiego.
Prosze o pomoc.

dariuszmachander
Ranga: Znający temat

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Nie pytasz o ten "pokarm" z pierwszego zdjęcia po lewej stronie? :mrgreen: :mrgreen:
Sebastian

Sebastian1977
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Nysa

Wspieram stronę kontem Premium

Heh. Ten pokarm po lewej właśnie przyswajam :).
Kapsel dałem dla porównania wielkosci heh

dariuszmachander
Ranga: Znający temat

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG_1582.jpeg

Nawożenie Vimo solo , ktoś stosuje ?

djbovorta w Nawożenie · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 8603
Witam. Jako że zbiornik wystartował ponad miesiąc temu, walka z wysokim NO3 zakończona aktualnie na poziomie 5 chce wystartować z nawożeniem. Żeby zbić parametry do minimalnych robiłem podmiany czyst...
9-180423.png

Nowość - Tropical Insect Menu - pokarm z owadami

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1783
9-180423.png Owady, zarówno formy dorosłe, jak i larwy, są naturalnym elementem diety wielu gatunków ryb. Dlatego też w odróżnieniu od karm dla psów owady w pokarmach gotowych dla ryb ozdobnych nie ...

Nowy pokarm wakacyjny Tetra Holiday Menu

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4187
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-newsmenu2-f5e8a5223c11f1cdc595798b34fe1a22.jpg Marka Tetra wprowadziła na polski rynek nowy, wieloskładnikowy pokarm do stosowania podczas ...

Neo media soft czy ktoś używa ?

TheMixer w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1184
Cześć, zastanawiałem się nad możliwościami Neo Media Soft. Czy ktoś używa tego produktu i jest w stanie go zrecenzować? Osobiście mam około 2 litrów wersji Pure w jednym kubełku i, jeśli chodzi o biol...

Padanie ryb a pokarm liofilizowany

szkot w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2139
Dzień dobry Wczoraj kupiłem artemie liofilizowaną Sery. Pokarm podałem rybom w dwóch akwariach. Kostki artemii rozdrobniłem w palcach (czystych). Były jednak widoczne większe kawałki, które ryby zjad...

Pokarm dla Otosków i Kirysków Pigmejów

Marcin Cichosz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 10780
Cześć. Chciałbym prosić o pomoc w doborze odpowiednich pokarmów dla moich ryb. Na rynku pokarmów jest ogrom i można się zgubić. Mam w akwarium Otosy i Kirysy Pigmeje. Chciałbym dla obu tych gatunków ...

Może ktoś coś doradzi

mariusz wielocha w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1684
Mam małe akwarium 17 l z kilkoma rybkami i czterema ślimakami Jet w tym akwarium filtr aqael fan mini plus i bardzo często się zapycha nie wytrzymuje tygodnia

JUWEL HeliaLux Spectrum 1000 coś, ktoś...?

prezes_jelonek w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1842
Witam towarzyszy :) jak w temacie, czy ktoś coś na temat tej lampy może mi powiedzieć. Zależy mi na informacjach z praktycznego użytku, a nie filmiki z YT czy zaczytane opinie innych. Mam własną lampę...

Ma ktoś jakieś rośliny z przycinki?

Igor Skorus w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2022
Chętnie kupię rośliny z przycinki. :D

Nawozy z Węgier - ktoś używał?

bartosz34 w Nawożenie · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6524
Podkusiłem się i wziąłem od znajomego Węgra nawozy macro i micro (razem z kilkoma roślinkami), na których utrzymuje swoje akwaria. Ma przepięknie zadbane rośliny, bardzo zdrowe. Generalnie tak mu rosn...

Statystyki

Ten temat przegląda 711 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571615
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 711 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.