Jacek Pawłowski w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1996
Hej
Film po niemiecku.
Stefan wyjaśnia jak długo wytrzyma podłoże aktywne w akwarium, oraz czym jest podłoże aktywne i jakie ma właściwości. &t=?si=gwXjdWEc5W9LvtRy
tomasz bracki w Podłoże· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5008
Cześć,
Planuję wymienić piasek, który tworzy plażę w moim akwarium, na aktywne podłoże H.E.L.P Advanced Soil. Chciałbym to zrobić bez większego stresu dla ryb i krewetek oraz bez negatywnego wpływu n...
Badman w Podłoże· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 9063
Jest zamysł założenia kostki na podłożu aktywnym. Nigdy nie prowadziłem zbiornika na podłożu aktywnym, a wodę ma GH=24. Mogę zejść poprzez dolanie wody RO powiedzmy do GH=18 lecz nie mam ochoty zabawy...
marlowe w Podłoże· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2749
Pisałem o tym w swoim wątku, ale może zapytam jeszcze tutaj. Pytanie bardziej do osób które to wykonały a nie dla teoretyków. Chodzi mi o o podłoże aktywne w wersji super powder 1-2mm pod spód a na to...
Mateo525 w Podłoże· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4238
Cześć, chce założyć małe akwarium żeby trzymać tam bystrzyki Amandy plus jakieś krewetki. Chce utrzymać ph w okolicy 6,5 ale bez co2. Jakie podłoże aktywne byście polecili? Nie chcę podłoża aktywnego ...
Mateo525 w Podłoże· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3071
Cześć, mam małe krewetkarium na podłożu aqua art shrimp sand założone miesiąc temu. Po miesiącu kh zbija mi ciągle do 0. A chce trzymać na nim neocaridina więc KH chce na poziomie 3. Jak długo takie p...
Mateo525 w Podłoże· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 8474
Cześć, czy wedlug was zastosowanie żwirku i pod niego jakiegoś rodzaju kapsułek nawozowych może dać podobny efekt jak podłoże aktywne? Pytanie takie dlatego ze chce wystartować akwarium ale bez co2 i ...
Mateuszek666 w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1978
Witam czy ktoś z was ma ślimaki Clithon Thorn lub jakieś inne które jedzą glony i trzyma je w akwarium na podłożu aktywnym / ziemi ogrodowej? Pytam bo mam obawy przed tym ze będą kopać w podłożu i roz...
Statystyki
Ten temat przegląda 669 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 667 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej