X Śląski Weekend Akwarystyczny (GSA) - wideorelacja - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

X Śląski Weekend Akwarystyczny (GSA) - wideorelacja

Liczba wyświetleń: 753·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

Zapraszam do pooglądania.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Hodowla krewetek Aqualife - wideorelacja

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2070
&t= Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Inspiracje z targów Aqua expo w Dortmundzie - wideorelacja

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2406
Aqua-Expo w Dortmundzie to największe targi akwarystyczne w Nadrenii Północnej-Westfalii. Targi odbywają się raz do roku. Targi Aqua-Expo oferują wiele interesujących i godnych zobaczenia atrakcji. ...
myriophyllum.jpg

Aquarium Shop Color - wideorelacja

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2732
Zapraszam na wycieczkę :) Wygląd Myriophyllum w jednym z akwariów powala :) Muszą mieć super miękką wodę.
YouTube

Konkurs GSA 2019 - zakładanie akwarium

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 7782
W dzisiejszym filmie zapraszam was do zobaczenia krótkiej relacji z zakładania zbiornika podczas zawodów GSA zorganizowanych w trakcie weekendu akwarystycznego w Zabrzu w październiku 2019r. W ramach ...
YouTube

Wystawa akwarystyczna GSA 2018

Tyrr w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2060
W kwietniu tego roku odbyła się wystawa akwarystyczna zorganizowana przez Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystyczne. Wystawa dostępna była dla zwiedzających przez całe 2 tygodnie od 7 do 15.04,2018r. ...
YouTube

Festiwal roślin owadożernych - wideorelacja

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2414
Videorelacja z Festiwalu Roślin Owadożernych, który odbył się w dniach 5-6 maja 2018r. w Warszawie. Materiał przygotował Rafał Kozera.
YouTube

Wideorelacja z 9 Śląskiego Weekendu Akwarystycznego

Tyrr w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3186
To już 9 raz kiedy to Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów zorganizowało wystawę akwarystyczną. Na wystawie przedstawiono dużą ilość zbiorników zarówno biotopowych jak i ozdobnych. Zapraszam do zoba...
YouTube

Wideorelacja ze sklepu Aquarium Gardens

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2630

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6892
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11336
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

Statystyki

Ten temat przegląda 525 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571011
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 524 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.