Drobniczka jednodniówka a neony
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Cześć, Krótkie pytanie za sto punktów... Czy neony będą żyć w zgodzie z drobniczkami? Akwarium dość zarośnięte, neonów jest 7, drobniczek na start około 15... dadzą sobie radę? Neony nie będą polować?
-

antipathiQue
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Rybnik
Miałem kiedyś neony czarne i potrafiły zjeść małe krewetki.
-
mariusz178
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Gorzow Wlkp
Hejka U mnie w 300l ( dobrze zarośnięte akwarium ) żyją sobie w zgodzie drobniczki i neonki innesa . Młody narybek drobniczki tez spokojnie daje rade .
-

Przemon
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Wolbrom
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Wpuściłem. Zero zainteresowania ze strony neonów. Nawet najmniejsze sztuki drobniczki pływały pod nosem neonów - zero zainteresowania. Krzaków jest dość. Niech się mnożą bo to bardzo ciekawe ryby.
-

antipathiQue
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Rybnik
No to fajnie że neonów nie zainteresowały...
-
mariusz178
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Gorzow Wlkp
Powiązane tematy
Ile neonów czerwonych do akwarium 54l? (Styl iwagumi).
Z góry dziękuję za odpowiedź. :D
Zapraszam do obejrzenia filmu Tyrrila.
Cześć,
Jaki pokarm, którego producenta uważacie za najlepszy i najbardziej wydobywający barwę neonów?
pozdrawiam,
Dominik
Witam, mam zapytanie, czy to normalne, że Neony Innesa nie chcą jeść dafni/rozwielitki? W zeszłym roku jak założyłem akwarium, zakupiłem dafnię i szklarkę do karmienia Neonków Innesa. Chciałem dawać i...
Witam.Zauwazylem ze od srody zdychaja mi neony.W srode wylowilem 12 szt a wczoraj juz 28.Za wiele ich nie zostalo.Czyzby korona dotarla i do akwarium :) Inne ryby nie padaja tylko one a mam sporo gupi...
Czy neony innesa, czerwony, simulans potrzebują napowietrzania ponieważ u mnie w 72l akwa jak tylko leciutko porusza się tafla wody to woda staje się mętna od tlenu obecnie jestem na napowietrzaczu:/ ...
Czy Neony Innesa i Bojownik mogą spokojnie koegzystować, czy też Bojownik może okazać się niebezpieczny dla Neonów?
Witajcie, wczoraj do mojego akwarium wpuścił neona czerwonego w ilosci 25szt. Dzisiaj zauwazylem ze część z nich ma poszarpane pletwy. Pozostala obsada to 5szt p. ramireza, 4szt malutkich kosiarek ora...
Chciał bym zapytać osób które posiadały lub posiadają tą rybkę , jak wygląda sprawa rozmnażania się tej rybki . Czytałem ze samica potrafi rodzic dwa trzy małe dziennie . Jak to wygląda w realu ? Czy ...
|