JBL e1501 a nowy JBL e1502
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Pewnie nie wszyscy wiedzą, ale JBL wydał nowy model "ulepszony" JBL e1502, który zastąpił model e1501 (są wersje e902 itp). Z tego co widzę to różnica polega na pierwszym koszu a reszta jest bez zmian. Ma to zniwelować "lewą" wodę w obiegu o której sporo pisano na forum. Ciekawi mnie czy można w starym e1501 wymienić pierwszy kosz i filterek będzie śmigał ? W sprzedaży nie widziałem jeszcze samych koszy z nowego filtra.
Co o tym sądzicie ?
-
Anonim 52142
●
Można kupić sam kosz i bedzie wersja 02.
-

DarekSlim
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
Kosze są na allegro, a producent podaje, że można je montować w wersji 1. Informacje są na stronie producenta.
-
Wydra
●
- Ranga: Poznaje temat
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Nie mówiąc o tym, że ten "news" ma z rok  Dyskusja i filmiki: viewtopic.php?p=530464#p530464
Pozdrawiam! Quark-t
-

Quark-t
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Będzin
-
W szukajce nic mi nie znalazło i dlatego założyłem wątek. To fajnie, że można założyć kosz z 2 do 1. Podziękował Cena nie jest wygórowana, więc po wypłacie zakupię i dokonam wymiany.
-
Anonim 52142
●
Powiązane tematy
hypermax.jpg
Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax.
Link do sklepu:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
Trafiłem dzisiaj w sklepie na nowego ultramaxa. Co ciekawe-według mojej wiedzy nie był prezentowany w Norymberdze!
Czekam na pierwsze testy Zenona i jak nie ma lewych obiegów, to pewnie się skuszę.
...
Na stronie Eheima pojawił się baner z zapowiedzią nowej odsłony serii Classic.
Widzieliście?
Aż się portfel do mnie uśmiechnął i czule zakłapał.
Image1705528146.411211.jpg
Wysłane z iPhone...
aquael-turbo-mini-news.jpg
Zapraszam do zapoznania się z opisem nowości Aquaela:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/aquael-turbo-mini-320l/h-filtr-wewnetrzny-akwarium-1080l-p-49327.html
Hej.
W moim akwarium 540l "skończył się" jbl 1901 zaczął cieknąć i nic nie pomaga.Szukam nowego w rozsądnej cenie i chciałem zapytać o wasze spostrzeżenia i co proponujecie.
Wysłane z Redm...
Zauważyłem, że ostatnio cieszą się coraz większą popularnością.
Swój wypuściła firma JBL i przy okazji przygotowała filmik z montażu.
Witam wszystkich !
Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony.
Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...
Cześć!
Mam możliwość zakupu filtra JBL e901. Chciałbym w nim wymienić prefiltr na ten z e902. Chciałbym zapytać czy warto kupić ten filtr. Słyszałem że biorą lewą wodę. Jak rozpoznać model który bier...
Cześć. Przyszedł czas, gdy ponownie zdecydowalem się na zakup kubełka do mojego akwarium 72L. Wstepnie chciałem kupić jakiegoś solidnego Eheima, ale niestety mam bardzo mało miejsca wokół akwarium i p...
Dzień dobry wiem że to może trochę głupie pytanie ale czy zamawiał ktoś wirnik do filtra tetra ex1000 z strony invital?
Pytam ponieważ wirnik na zdjęciu wygląda całkiem inaczej niż naprawdę.
Z góry dz...
|