Kuleczki osmocote - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kuleczki osmocote

Liczba wyświetleń: 1414·Odpowiedzi: 1
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Zaloguj się, aby zmienić widok

27 kwi 2018, 23:21 Kuleczki osmocote  (#1)  

Oglądałem film na YouTube o akwarium LT. Przy zakładaniu akwarium prowadzący rozsypał na szybie kulki do kwiatów doniczkowych typu osmocote. Dopiero na to podłoże. Sporo tu dyskutowano o pałeczkach, ale by zasypać dno kuleczkami osmocote to nie wpadłem na to. Mam takie do roślin kwitnących. Bez restartu będzie trudno zaaplikować?

Przemek2dl
Ranga: Początkujący

Wspieram stronę kontem Premium

Utul Marklowice

27 kwi 2018, 23:43 Re: Kuleczki osmocote  (#2)  

Coś słabo szukasz
Miłej lektury na długi weekend :mrgreen:

https://roslinyakwariowe.pl/dyskusj ... ?start=275

Utul
Ranga: Znający temat

Miasto: Marklowice

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

koreczki osmocote

marcink w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 630
Skład: SUBSTRAL Osmocote KORECZKI DO ROŚLIN WODNYCH Nawóz NPK(Mg) 15+09+09(3)%(m/m) z mieszaniną mikroelementów. Azot(N) całkowity 15%,w tym 7,9% amonowy,7,1% azotanowy,pięciotlenek fosforu (P2O5) ...

GRANULKI OSMOCOTE

JACOR11221122 w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2678
Witam wszystkich po świętach.Ja jak zwykle z zapytaniem. Łażąc dzisiaj po sklepie ogrodniczym, dopadłem nawóz do roślin wodnych z firmy substral. Nazwa tego nawozu to osmocote. Ma postać drobnych gr...

Otoczkowane nawozy ogrodnicze typu Osmocote w akwarystyce

spider72 w Nawożenie · Odpowiedzi: 58 · Wyświetlenia: 31884
Posty wydzielone i przeniesione z tematu: "Akwarium dla kota" ... na prośbę użytkowników :wink: . Tusia . Hej Kadazan Po przejrzeniu tematów na ukaps.org forum w dziale substrates zorientowae...

Czy ktos z was uzywal kapslek osmocote w akwarium??

czosnek20053 w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2163
Witam. Chcialbym sie dowiedziec i zapytac osob ktore juz uzywaly kapsulek osocote dla roslin wodnych w swoich zbiornikach. Czy nic zlego sie po nich nie dzieje w szkielku?? Jaka jest roznica po zastos...

Statystyki

Ten temat przegląda 204 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570983
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 204 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.