Amarok w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1950
Witam!
Jaka jest Wasza opinia odnośnie trzymania Zbrojnika w akwarium z piaszczystym podłożem? Zrobiłem nowe akwarium z piaskiem + skały i kamienie. Wszystko było w porządku do wczoraj, gdy wpuściłem...
slawko1 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3861
Hej,
W akwarium zagościły mi wypławki. Chciałbym się ich pozbyć. Jednak z tego co czytałem No Planaria poza wypławkami eliminuje również ślimaki. Czy Benibachi Planaria Zero może być stosowana w akwar...
ArturTraffic w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1979
Witam
Planuje załozyć krewetkarium, taki baniaczek 60/40/45 sprzet do niego zkompletowalem czesciowo nowy a czesciowo uzywki z po moich innych baniakach ale nie w tym rzecz. Nie prowadzilem jeszcze k...
paweł95 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5501
Hej wam mam pytanko planujem kupić podłoże aktywne benibashi dla krewetek red cherry tylko te podłoże ma inne parametry wody niż co mają mieć krewetki ? Pozdrawiam[emoji1] [emoji4]
kamil0s w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1289
Jak w temacie szukam małej stadnej rybki której nie będzie przeszkadzało jasne podłoże i mocne światło około 0,7W/l. i oczywiście gatunki które nie są jakieś wyszukane bo trudno będzie je zdobyć. Pozd...
Majszczur w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6748
jak w temacie. interesuje mnie kwestia podłoża w krewetkarium (drobny żwirek, piasek, cokolwiek sypkiego).
Czy jest ono niezbędne w krewetkarium?
Mam wolny 6 litrowy zbiorniczek i chciałam zrobić ...
Statystyki
Ten temat przegląda 291 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570958
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 291 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej