Podłoże aktywne Benibachi - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Podłoże aktywne Benibachi

Liczba wyświetleń: 1868·Brak odpowiedzi
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
slawekmokwa1 GRUDZIĄDZ

14 kwi 2018, 10:39 Podłoże aktywne Benibachi   (#1)  

Witam
Jakie najlepsze podłoże aktywne Benibachi do krewetkarium żeby w nim rośliny dobrze rosły?

slawekmokwa1
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: GRUDZIĄDZ

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

Benibachi - produkty dla krewetek

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3545
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-mercedes1-e1333ea6d56cde7d8d9aabaea6be0bf2.jpg Pragniemy przedstawić Wam ofertę produktów japońskiej marki Benibachi. Wśród hodowców krewete...

Zbrojnik Lamparci a piaszczyste podłoże

Amarok w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1950
Witam! Jaka jest Wasza opinia odnośnie trzymania Zbrojnika w akwarium z piaszczystym podłożem? Zrobiłem nowe akwarium z piaskiem + skały i kamienie. Wszystko było w porządku do wczoraj, gdy wpuściłem...

Benibachi Planaria Zero a ślimaki

slawko1 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3861
Hej, W akwarium zagościły mi wypławki. Chciałbym się ich pozbyć. Jednak z tego co czytałem No Planaria poza wypławkami eliminuje również ślimaki. Czy Benibachi Planaria Zero może być stosowana w akwar...

Kiryski/piasek/podłoże aktywne

nuendo w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4291
Jak wygląda sprawa z Kiryskami w akwarium z podłożem aktywnym i np plażą,ścieżką z piasku?Robią dużo bałaganu?

Prowadzenie roślin na podłozach "krewetkowych" Benibachi Bla

ArturTraffic w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1979
Witam Planuje załozyć krewetkarium, taki baniaczek 60/40/45 sprzet do niego zkompletowalem czesciowo nowy a czesciowo uzywki z po moich innych baniakach ale nie w tym rzecz. Nie prowadzilem jeszcze k...

Podłoże Benibachi dla krewetek - parametry?

paweł95 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5501
Hej wam mam pytanko planujem kupić podłoże aktywne benibashi dla krewetek red cherry tylko te podłoże ma inne parametry wody niż co mają mieć krewetki ? Pozdrawiam[emoji1] [emoji4]

Podłoże dla krewetek neocardian.

kropelka w Zwierzęta · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3838
T ak jak w temacie, poszukuje neutralnego podłoża do krewetkarium. Dla krewetek neocardian. Jakieś propozycje.

mała stadna rybka której nie przeszkadza jasne podłoże

kamil0s w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1289
Jak w temacie szukam małej stadnej rybki której nie będzie przeszkadzało jasne podłoże i mocne światło około 0,7W/l. i oczywiście gatunki które nie są jakieś wyszukane bo trudno będzie je zdobyć. Pozd...

podłoże dla mułojadów

glonojad13 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1796
jakie podłoże można zastosować przy mułojadach

Czy w krewetkarium konieczne jest PODŁOŻE ?

Majszczur w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6748
jak w temacie. interesuje mnie kwestia podłoża w krewetkarium (drobny żwirek, piasek, cokolwiek sypkiego). Czy jest ono niezbędne w krewetkarium? Mam wolny 6 litrowy zbiorniczek i chciałam zrobić ...

Statystyki

Ten temat przegląda 291 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570958
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 291 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.