Witam Zobaczyłem filmik Andrzeja, i jestem pod wielkim wrażeniem. Że polak jednak potrafi
Koncepcja i przemyślenia, jak najbardziej mi się podobają. No minus to te drzwiczki Ale jak zawsze można się do czegoś przyczepić. Tylko jak dla mnie super wykonanie i pomysł Zestaw akwariowy Aquael GLOSSY MARINE, niby marine, ale z tego co mówi Andrzej zestaw jest bez oświetlenia. (Brak dodatkowych kosztów z zakupem oświetlenia w wersji marine, bo nam to niepotrzebne ) Czyli tylko zamontować oświetlenie dla roślin, i równie dobrze może to być zajebisty zbiornik roślinny.
Fajny zbiorniczek, akurat wczoraj oglądałem Glossy Cube w sklepie, a dzisiaj pooglądałem na necie duże zbiorniki Glossy i wiem jedno następna przesiadka będzie na minimum 300l:D Ten marine też pomyślany w sumie odpada kupno filtra do roślinnego albo można podpiąć jakiś posiadany nieduży kubełek jako pomoc dla sumpa, tylko światło skombinować i można startować. Drzwi dla mnie pomyłka.
Piotr Baszucki w Szkło i meble· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 587
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-aquael-neo-set-nowe-zestawy-akwariowe-125-130-i-240-litrow_1-6cca71918bfbee8ada3d0d47583f93a8.jpg
Nowe zestawy Aquael Neo Set w ofercie. Do...
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-selva-mini-terrarium-ze-sterowanym-oswietleniem-wrgb_1_intro.jpg
Polski producent rozszerza ofertę o terrarystykę. Marka Aquael wprowadziła...
Badman w Szkło i meble· Odpowiedzi: 47 · Wyświetlenia: 45474
Ktoś widział na żywo zestaw Aquael Opti Set wraz z szafką ? Najbardziej interesuję mnie wersja WHITE.
1. Jak się wizualnie prezentuję
2. Jakość wykonania
3. Czy standardowe światło pozwoli na prowadz...
roslinyakwariowe.pl w Szkło i meble· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2085
bio-fs100-filtr2.jpg
Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty zestawów akwariowych Aquael modeli z wbudowanym filtrem panelowym BIO-FS 100. Jedno urządzenie zapewnia filtrację, napowietrzanie i ...
Dejv33 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2008
Witam, mam kilka pytań co do tego zestawu.
1. Czy pokrywę da się zdjąć? Czy jest wklejona lub zamontowana na stałe?
2. Czy po zamówieniu szafka była w częściach czy złożona?
3. Czy pod pokrywę da się...
Przez w Szkło i meble· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2909
Witam!
We wrześniu założyłem swoje pierwsze akwarium. Juwel Rio 180 z wbudowanym filtrem.
Posiadam w nim ślimaki, ryby oraz rośliny.
Akwarium funkcjonuje, ryby i ślimaki żyją a rośliny przycinam 😊...
Kamil95 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3063
Witam, przy poszukiwaniu nowego akwarium (zdecydowałem się w końcu na coś większego) natknąłem się właśnie na ten zestaw. Jest w stanie może ktoś coś o nim opowiedzieć? Wykonanie, oświetlenie, stosune...
Statystyki
Ten temat przegląda 193 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570980
• Liczba wątków: 48801
• Użytkownicy: 36929
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 193 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej