larguss w Akwaria· Odpowiedzi: 66 · Wyświetlenia: 17969
Witam.
Po niezbyt udanej przygodzie z akwarystyką w przeszłości postanowiłem wrócić do tego hobby. Długo przeglądałem forum, aż w końcu zdecydowałem się ponownie założyć akwarium.
Akwarium Full Opti ...
szczepan 86 w Akwaria· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3563
Witam po dłuższym czasie w końcu postanowiłem przedstawić swoje akwarium 540L.
Wymiary : 160x50x70H (akwarium robione dobre 10lat temu jeszcze w ramie szyba 10mm)
Filtracja : 1 x eheim 2213 (gąbki i ...
dareczek7 w Akwaria· Odpowiedzi: 59 · Wyświetlenia: 19130
123.jpg
Hej Akwaryści!
W dniu dzisiejszym chciałbym Wam opisać krok po kroku, jak przebiegał mój powrót do przygody z hodowlą słodkowodnych, kolorowych rybek. Część spraw przedstawiłem już w wątku ...
lukaszpazi w Akwaria· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 6363
Witam, po dwóch latach funkcjonowania pierwszej aranżacji, przedstawiam swoją kolejną aranżację założoną po restarcie zbiornika. Ogólnie start bez większych problemów, ponieważ odbywał się w dużej mie...
wojtasek4321 w Akwaria· Odpowiedzi: 115 · Wyświetlenia: 40735
Witam
Chciałbym przedstawić swoje akwarium z upływem czasu z początkowego chaosu milionów myśli, doboru roślin , dokładaniu, kąbinowaniu, przerabianiu koncepcji technicznych akwarium wygląda na tak. Z...
Witam, przedstawię wam moje akwarium, ale nie do końca bo jestem początkującym akwarystą.
Pojemność akwarium:25l
Żwir:
-biały
-czarny
Preparaty które używam do akwarium:
-Tropical Antychlor (żadko)
-...
TomiAkwa w Akwaria· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 5127
Witam was serdecznie.
Forum czytam od jakiegoś czasu, co w zasadzie skłoniło mnie do założenia tego wątku. Wiem, że będę na drodze akwarysty potykać się o różne przeszkody dlatego zakładam temat licz...
djmoniska w Akwaria· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2390
Witam :)
Moja przygoda z akwarystyką zaczęła się dość dawno z niewielkimi przerwami. Obecnie posiadałam akwarium ogólne 30l i krewetkarium 10l, jutro a najpóźniej po jutrze wystartuje nowe 54litrowe :...
Statystyki
Ten temat przegląda 698 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 698 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej