pk77 w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4151
Dostałem używany reduktor CO2 (na zdjęciu), zaworek precyzyjny Camozzi i elektrozawór AquaArt.
Nie miałem wiele kontaktu z techniką CO2 do tej pory. Mam jeszcze wężyki 6mm (te twardsze), zaworek zwro...
Piotr Baszucki w Technika CO2· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3997
sodastream1.jpg
Zapraszam do zapoznania się z nowością w sklepie:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/reduktor-butli-sodasystem-p-49196.html
Kto z Was używa systemu SodaStream z butlą 500g?
Jesteści...
guzi75 w Technika CO2· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3494
Witam, mam butle SODASTREAM, podłączoną pod reduktor od ISTA CO2-foto 1. przez przejściówke TR 21*4, 5/8-18UNF, foto 2. I teraz pytanie?
1- co byście mi za reduktor polecili jakiś inny do tej butli.
2...
dawid112 w Technika CO2· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6711
witam chciałbym sie zapytać czy ktoś z was korzysta z tej butli co2 i czy ta butla ma zaworek przeciwzrotny po slyszalem ze ponoć to 3w1 ze niby ma wbudowany kolo reduktora
zerkniecie jak sadzicie ?...
Berlioz w Technika CO2· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6039
Mam reduktor z elektrozaworem firmy Aquario. Coś tam się chyba przepaliło, bo elektrozawór przestał się otwierać. Chciałbym uniknąć wydatków i zastanawiam się, czy można coś przestawić w elektrozaworz...
bkoz w Technika CO2· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 11609
Witam
Mam reduktor Chihiros - 2 manometry, który przepuszcza gaz spod nakrętki mocującej do butli.
Reduktor pracował prawie rok, potem butla była zakręcona na trzy miesiące i po ponownym odkręceniu po...
Anonim 59529 w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3534
Witam
Od razu domyślam się jakie będą komentarze że ładuje silnik Ferrari do malucha ale no nie mam gdzie nabić butli takiej z prawdziwego zdarzenia gazem co2 więc musze korzystać z bio co2. Mam taki...
Gnioniojad w Technika CO2· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1629
Witam serdecznie
Potrzebuję porady. Posiadam zestaw aquario blue professional z butlą 2kg. Niestety zauważyłem, że trzpień elektrozaworu przepuszcza gaz.
https://www.aquario.pl/pl/zaworki-i-elektroz...
Lechpl w Technika CO2· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 7340
Posiadam zestaw co2 Aquario i od początku problemy z elektrozaworem, niekiedy poprostu nie odcina gazu. Potrafi chodzic tydzień bez problemu a nagle nie wyłącza butli, teraz nie mam pewności co do jeg...
Statystyki
Ten temat przegląda 215 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
• Liczba postów: 570933
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36924
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 215 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej