Water&Dragon: Warszawskie Targi Egzotyczne - 10 czerwca 2018 Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Water&Dragon: Warszawskie Targi Egzotyczne - 10 czerwca 2018

Liczba wyświetleń: 905·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Blizniak2 Warszawa
Mam przyjemność poinformować, że kolejna edycja Targów Water&Dragon odbędzie się już 10 czerwca!
Tym razem zostaje zmieniona lokalizacja na większą halę z dogodnym dojazdem metrem!

Zapraszam do odwiedzenia wydarzenia na Facebooku!
https://www.facebook.com/events/367582453757036/

Zapraszam też na naszą stronę www
http://www.egzotyczne.com.pl

Blizniak2
Ranga: Początkujący

Miasto: Warszawa

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Tutorial 180cm na skałach dragon i roślinach Aqua-Art

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1470
Tutorial Jurijsa prezentujący zakładanie akwarium 180cm na skałach dragon i roślinach Aqua-Art - polski akcent :) Listę roślin tego producenta znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/ros...
20151208_104210.jpg

Warszawskie ZOO - akwarium roślinne

yoyi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 30249
Wpadłem ostatnio do ZOO w Warszawie zobaczyć, co w trawie piszczy. Przyznam szczerze, że nowe akwarium roślinne robi wrażenie. Miałem szczęście być z samego rana, więc ludzi nie było za wiele a przy o...
2.jpeg

Kamienie Dragon i Scenery Stone

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1985
2.jpeg Kamienie Dragon Stone (Smocza skała) oraz Scenery Stone użyte w aranżacji akwarium potrafią wznieść ją na kolejny poziom czyniąc atrakcyjniejszą i ciekawszą... Czytaj więcej »
IAPLC 2021.jpg

096l - Dragon valley - _tomsad_

_tomsad_ w Akwaria · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3417
Mój projekcik z 2021 brało udział w IAPLC: szkiełko VIV o wymiarach 60/40/40cm Podłoże Dark Soil Kamienie Dragon stone Piasek Aqua Della sand brown Korzenie red moor Rośliny: Rotala H`ra staurogyne r...
YouTube

[ADAview] Fall Colors Under the Water (180cm)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3221
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Inspiracja ze skałami Dragon Stone (Green Aqua)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3040
Zapraszam do obejrzenia.

Dragon stones

mgiecek w Podłoże · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 6065
Hej Szybkie pytanie. Jak sobie radzicie z czyszczeniem dragonów ? Robicie to na 100% że z kamienia 2 kg macie dziesiątki mniejszych ? Czy z grubsza szczotą ? Ja nie wiem miałem dragony od kilku dosta...

067l - Green dragon's back

pawel81 w Akwaria · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2903
Małe akwarium w stylu Iwagumi 60x32x35cm. Założone 06.10.2020. Rośliny: Hemianthus callitrichoides Cuba Eleocharis pusilla Glossostigma elatinoides Micranthemum Monte Carlo Rotala Kamienie ze składu...

072l - Dragon Cave

danielevsky w Akwaria · Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 22652
Natchniony debiutem na IAPLC 2020, przystąpiłem do realizacji kolejnego projektu. Tym razem po raz pierwszy postanowiłem zmierzyć się z Dragon Stone. W chwili obecnej skupiam się na hardscape. Przez...

Aranżacja dragon Stone. Opinie porady.

dzidek8989 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8944
Witam. Potrzebuję porady odnośnie aranżacji. Zbiornik ma wymiary 80x50x35. Pomysł jest następujący. Skały tak jak na zdjęciu. Do tego mocno podniesiony tył akwarium. Przez środkowy plan ma przebiegać ...

Statystyki

Ten temat przegląda 656 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36921

•  Najnowszy użytkownik: jarek_miksiewicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 655 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.