Fogger Pytanie Gdzie? za ile? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Fogger Pytanie Gdzie? za ile?

Liczba wyświetleń: 3416·Odpowiedzi: 5
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
87Brad87 Ruda Śląska

23 mar 2018, 22:08 Fogger Pytanie Gdzie? za ile?  (#1)  

Witam. Ruszam niebawem z nowym projektem wabikusy.
Pytanie brzmi Jaki fogger kupować? wrzucę go do mini M gdzie będą wabiksy.
Kupować na znanym portalu polskim w cenach 50-100 zł czy u chinoli za parę USD ? Jak wygląda jakość takich produktów? polskie vs chińskie albo inaczej i tak wszystko jest od skośnookich ;)

Po prostu zamgławiacz wg mnie jest wygodniejszy od "pryskania" pod sterownik i sobie zrobi robotę co parę godzin.

Pytanie również brzmi ile razy dziennie go włączać dla dobrego efektu zraszania? co 2-3 godziny? lub 2-3 razy na dobę?

87Brad87
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Ruda Śląska

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Anonim 57763
87Brad87 napisał(a):Witam. Ruszam niebawem z nowym projektem wabikusy.
Pytanie brzmi Jaki fogger kupować? wrzucę go do mini M gdzie będą wabiksy.
Kupować na znanym portalu polskim w cenach 50-100 zł czy u chinoli za parę USD ? Jak wygląda jakość takich produktów? polskie vs chińskie albo inaczej i tak wszystko jest od skośnookich ;)

Po prostu zamgławiacz wg mnie jest wygodniejszy od "pryskania" pod sterownik i sobie zrobi robotę co parę godzin.

Pytanie również brzmi ile razy dziennie go włączać dla dobrego efektu zraszania? co 2-3 godziny? lub 2-3 razy na dobę?

Od lat nie kupuje na znanym portalu. Kupuje u Chińczyka wszystko, ale nie na Ali, bo tam nie ma ochrony PayPal no i w dużej mierze nie ma wysyłek z magazynów EU.

Tak na jesień tamtego roku liczyłem i trochę elektroniki drobnej i 2 tel. oraz tablet, kupę innych pierdół i przez cały 2016 i 2017 rok zostało mi w kieszeni grubo ponad 3k pln a to samo mam co było by kupione na znanych w PL portalach na A i E.

Anonim 57763

87Brad87 Ruda Śląska
Jeśli nie Ali polskie też nie to gdzie? ;)

87Brad87

Anonim 57763
87Brad87 napisał(a):Jeśli nie Ali polskie też nie to gdzie? ;)

Pisząc Ali miałem na myśli chińskie Aliexpress - tam nie kupuje bo jak pisałem nie ma PayPal ochrony, nie ma magazynu EU i zdarza się, że chińczyki sprzedają podróbki chińczyka ;)

Kupuje tu: https://goo.gl/vrcLp2
wybieram Priority Direct Mail wysyłkę jak jest z magazynu z Azji, a jak z Europy to standardową no i płatność PP ( chociaż ten sklep ma super obsługę po sprzedażową i reklamowanie czegokolwiek to od razu nowe wysyłają ).

Mają praktycznie wszystko to co na Allegro.

Anonim 57763

87Brad87 Ruda Śląska
Dzięki za odp ;)

87Brad87

Anonim 57763
87Brad87 napisał(a):dzięki za odp ;)

np.

Anonim 57763

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Fogger - ultradźwięki w służbie gadżeciarza

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1535
Zapraszam do obejrzenia.
k1.jpg

Gdzie szukać kamieni do aranżacji - góry, łąka, las, rzeka ?

Inwex68 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 28983
Byłem dziś u znajomego, sprowadził on próbną partie kamieni, wygląda to tak jak poniżej. Ich struktura jest znakomita :!: Jak się podobają? http://i1143.photobucket.com/albums/n62...
PrzechwytywanieAA.JPG

Kto zgadnie gdzie to?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 6909
Zdjęcie z ciekawej perspektywy :)

Szybkie pytanie - jak długo roślina wytrzyma w worku?

Avi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3211
Witam wszystkich serdecznie! Zarejestrowałam się tutaj, gdyż mam może i głupie, ale palące pytanie. Jestem w trakcie zakładania akwarium. Nie wdając się w szczegóły - miałam je dzisiaj zalewać, w zwi...

Gdzie w Polsce kupię kule Wabi-Kusa?

maniak344 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2766
Zainspirowało mnie Wabi-Kusa i mam pewien pomysł w głowie, jednak szukam w internecie gotowych kul Wabi-Kusa i nie jestem w stanie znaleźć. Czy są one tak trudno dostępne w Polsce, czy może źle szukam...

Start 240tki - ile roślin

kaceks w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1659
Witam, Mam może nietypowe, ale nurtujące mnie pytanie. Mam zamiar wystartować z 240 litrowym akwarium, będę się starał zrobić coś a'la holender. Planowane gatunki: 3 plan Didiplis diandra Heterant...

Ile kg kamieni do akwarium

looptr000p w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2602
Ile mniej wiecej kg kamieni potrzeba do akwarium 90x40x40 :)

Ile soli ?

mga w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1201
Tak sie zastanawiam, przy preparowaniu korzeni zwykle gotuje sie je w solance. Tak tez robilem dajac soli tak ... na oko :P Pytanie, z ciekawosci, macie jakies sprawdzone/polecane propocje ? Np. 10 l ...

Początkujący 240l. Ile lawy do aranżacji?

Ligenza w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 1966
Witam. Może nie całkiem początkujący bo daaawno temu jakieś tam akwarium w domu było( w sumie nawet nie jedno). Teraz postanowiłem coś zrobić w kierunku zagospodarowania zbiornika na nowo. Niestety ni...

Pytanie - budowa wiwarium

kakamil w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2979
kakamil, 03 Sept 2013 - 16:43, napisał: Cześć! Pierwsze pytanie, piszę w dobrym dziale? Jeśli nie to proszę o przeniesienie [:)] A teraz kilka moich pytań. Otóż zacząłem budowę wiwarium do roś...

Statystyki

Ten temat przegląda 513 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 513 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.