Danio - opuchnięty z jednej strony - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Danio - opuchnięty z jednej strony

Liczba wyświetleń: 1390·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Wygląd listy:
Wristtech Wałbrzych,
Witam, co mogło się stać że danio taki spuchnięty z jednej strony????
Zdjęcia słabej jakości ale rybka cały czas w ruchu także ciężko ustrzelić foto.

Wristtech
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Wałbrzych,

zmijka85 Rzeszów
Zdjęcia dość nie wyraźnie. Z tego co pamiętam to kolor tej rybki uzyskiwany jest po modyfikacji genetycznej zwykłego danio. Może to efekt zabaw z genami.
Nie znam się, więc się wypowiem.

zmijka85
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Rzeszów

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Czy to tarło Danio?

lud3ik w Zwierzęta · Odpowiedzi: 65 · Wyświetlenia: 16992
Witam, jestem świeżakiem i dopiero zaczynam zabawę. Akwarium 100l, Filtr kaskada Aquael fzn2, grzałka ustawiona na 25 stopni. Obsada to 1 Welona. 7 Kirysków Pstrych, 6 Otosków Przyujściowych, 10 Neon ...
YouTube

Paletki- z wizytą w jednej z większych hodowli w Polsce.

Tyrr w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4671
W filmie zapraszam do odwiedzenia jednej z największej hodowli paletek w Polsce. Hodowla SuperDiscus ma na swoim koncie nie jeden sukces hodowlany, niewątpliwie największym z nich jest udane rozmnożen...
YouTube

Walka danio

Badman w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1652
Od około pół godziny Danio pręgowany walczy z Danio kropkowanym. W akwarium są jeszcze 2 Danio pręgowane, które są spokojne, nie wdają się w walki. Co zrobić by przerwać walkę ? Próbowałem stukać w s...

Czy krewetki red cherry mogą żyć z rybkami danio

rybykrewetki_i_inne w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 10155
Witam, niedawno zakupiłem rybki do mojego akwarium z krewetkami red cherry. Zakupiłem ok. 18 krewetek i dwa dni później 6 neonów, 4 gupiki i 4 danio. Nie jestem pewien, ale czuję że danio mogą podja...

Danio niebiańskie choroba

gosias287 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3341
Cześć Końcem grudnia założyłam akwarium- 189 l. W zaufanym zoologu kupiłam 35 szt Danio niebiańskie i 7 przylg siatkowatych. Po kilku dniach od wpuszczenia dwie rybki zrobiły się blade- ale to praktyc...

Obsada do 112l z Danio Perłowym

gosias287 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3748
Cześć W najbliższym czasie planuje założyć akwarium 112 l. Sprzęt: Akwarium z pokrywa aquael Classic box 80 Filtr aquael ultramax 1000 Oświetlenie: -led sunny day night 14W (jest ono w zestawie do po...

Rozmnażanie danio i utrzymanie narybku

gizmo3131 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5233
Witam, Mam parę pytań o rozmnażanie danio, na necie ciężko znaleźć coś konkretnego dlatego piszę tutaj i liczę na waszą pomoc. Teraz będę trzeci raz podchodził do rozmnożenia danio i próby utrzymania...

Danio erythromicron i Danio Margaritatus

otek w Zwierzęta · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5976
Witam, chciałem się podpytać bardziej doświadczonych chciał bym w jednym zbiorniku trzymać Danio erythromicron i Danio Margaritatus czy jest to dobry pomysł? Nie chodzi mi o rozmnażanie ich bo gdzieś...

Czy danio i brzanki obgryzają płetwy ?

ataman76 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2111
Mam pytanie jak temacie, Czytalem na jakims forum ze danio a czasem i brzanki lubia podgryzac pletwy inny gatunkom rybek. Czy dotyczy to wszystkich danio i brzanek ? Macie z tym jakies doswiadczenia. ...

Danio

akwarystycznydar w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1564
Cześć mam prośbę . Chciałem żebyście mi pomogli powiedzieć czy te danio ma ikrę . Jak tak to za ile dojdzie do tarła ?

Statystyki

Ten temat przegląda 483 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36918

•  Najnowszy użytkownik: mateusz_

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 483 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.